De zomervakantie en lang je kinderen niet zien

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie?

Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen?

Je kinderen lang niet zien omdat ze op zomervakantie zijn met de andere ouder?

 Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op zomervakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel erg missen weet ik uit eigen ervaring. En als de communicatie met de andere ouder niet lekker loopt dan levert alleen de afstemming van vakanties vaak al stress op.

 

Je kinderen lang niet zien went nooit.

 

Dat gemis kan ik helaas niet voor je oplossen maar ik kan je wel een paar tips geven die mij en andere ouders helpen om het makkelijker te maken voor jezelf en je kinderen. Natuurlijk deel ik ook met je hoe je als gescheiden ouder  ontspannen vakanties hebt na je scheiding.

Laat me weten als je vragen hebt! Je kunt me rechtstreeks bellen op 06-53414166 of stuur me een mailtje op yvonne@jezelfvoorelkaar.nl  

Ik wens jou en jouw kinderen een ontspannen en fijne zomervakantie!

groetjes,

Yvonne

Ps Wil je meer weten over hoe je weer gelukkig wordt na een scheiding? Doe dan een keer mee met mijn gratis masterclass vanaf je ligstoel in de tuin. Ik vertel mijn do’s en don’ts  aan de hand van praktijkvoorbeelden die je zeker herkent. 

  

Mocht je toch niet kunnen op dit tijdstip schrijf je dan wel in want je krijgt dan ook toegang tot de opname van de masterclass. Je kunt dan de reply kijken wanneer en waar het jou wel uitkomt.

Meer lezen?

0 reacties

css.php