Voelt je relatie of je scheiding als een worsteling?

Ik begeleid je bij het maken van jouw nieuwe start

Individuele relatietherapie voor persoonlijke en relationele groei

Relatietherapie is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar relatievaardigheid wil werken, ongeacht of je nu in een relatie zit of graag weer een relatie zou willen hebben.

De individuele relatietherapie die ik aanbied is niet alleen gericht op het versterken of herstellen van de verbinding tussen jullie, maar juist ook op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Door deze unieke benadering kun je in een veilige ruimte je eigen patronen en die in je relaties ontdekken, je communicatie verbeteren, je eigen geluk vergroten en nieuwe manieren ontdekken om zowel als individu als in relaties te bloeien.

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen gemiddeld pas 6 jaar na het ontstaan van een probleem in relatietherapie gaan? Waarom wachten tot er grote relatieproblemen en je nauwelijks nog verbinding ervaart?

Neem nu de stap naar persoonlijke groei en een fijn liefdesleven!

Scheidingscoaching voor een nieuwe start na scheiding

Scheiden is een emotioneel life-event dat veel meer impact heeft en veel langer kan duren dan we vooraf denken. Als scheidingscoach en ervaringsdeskundige begrijp ik de uitdagingen als geen ander. Ik bied in mijn praktijk specifieke begeleiding om niet alleen deze uitdagingen te overwinnen maar ook jezelf te hervinden.

Ik begeleid je door de emotionele fases van je scheiding en met het leren omgaan met het verlies van je partner en gezin. Ik help jou om als ouders te (blijven) communiceren, je kinderen goed te begeleiden, met het vinden van een nieuwe privé-werk balans en ik ondersteun je in jouw weg naar geluk na je scheiding.

Scheiden is niet alleen een einde, maar ook een kans voor een respectvolle afsluiting en een nieuw begin.

Gun jezelf een scheidingscoach!

Communicatie coaching voor een beter samenspel

Communicatie wordt heel vaak als reden gegeven voor relatieproblemen. Zeker na een scheiding kunnen communicatieproblemen nog intenser worden, terwijl je nu juist samen als ouders in het belang van jullie kind(eren) van alles goed moet blijven afstemmen.

Mijn begeleiding leert je specifieke strategieën om jouw communicatie te verbeteren waardoor je beter begrepen gaat worden. Ongeacht of het nu gaat om co-ouderschap, het verdergaan als partners, of simpelweg om meer begripvolle gesprekken samen te hebben waarin je je echt gezien en gehoord voelt door je partner.

Op zoek naar communicatie die wel werkt?

Wat anderen zeggen over mij

review Karlijn
Review Caroline
Review Leoniek
review Michele
Review Marieke
Review Claudia

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek inplannen

Dit gesprek zal online plaatsvinden.

Van relatiepijn naar gelukkig leven

Ik coach jou als mens en ouder naar een nieuwe 2e helft van je leven met rust en geluk.

Betere communicatie en fijne relatie met je (ex-) partner

Zelf weer rust en geluk voelen en dat uitstalen naar je kind(eren)

Meer tijd en ruimte voor jezelf en je toekomst, met privé-werk balans