Je leefde nog lang en gelukkig na je scheiding. 

Was het maar zo makkelijk. 

Of had jij wel een plan B klaarliggen na deze rollercoaster? 

Wat dit boek jou oplevert? 

=

RUST en grip op jouw nieuwe toekomst 

=

je voelt je niet meer eenzaam (zelfs niet op zaterdagavond) 

=

je bent die relaxte (co-)ouder voor je kinderen 

=

je staat weer vrolijk op, zelfs op werkdagen

=

je straalt weer en trekt leuke mensen aan als een magneet!

vakantie

Het boek kost slechts €15 (inclusief 9% BTW) 

 

 TIJDELIJK GEEN VERZENDKOSTEN 

Je bespaart dus €4,-  of €7,50 naar België  

Als je nu koopt ligt het boek binnen een paar dagen in je brievenbus 

Bezorging in België kan wel iets langer duren

Dit zeggen lezers en scheidingsexperts over mijn boek!  

Yvonne weet goed welke struikelblokken je kan tegenkomen en loodst je daar heel ‘hands-on’ en kundig doorheen. Ze weet de belangrijkste thema’s over menselijke gevoelsaspecten tijdens het scheidingsproces dat je zult doorlopen bijzonder goed te benoemen. Thema’s als schaamte, opluchting, gemis, ouderschap, boosheid, eenzaamheid en nieuwe liefdes… komen allemaal aan bod.

Met name door haar persoonlijke scheidingservaring én de vele coaching-sessies die ze wekelijks houdt, weet zij als geen ander wat je te wachten staat en leert ze je gaandeweg dat wat nu misschien ondenkbaar lijkt, absoluut niet onmogelijk is! 

De kracht van diep van binnen durven kijken en lief omgaan met jezelf zijn voelbaar in dit boek. Je leven opnieuw opbouwen na een scheiding gaat nu eenmaal niet zonder slag of stoot. 

Ieder mens in een scheiding heeft één ding gemeen: het keerpunt dat die scheiding met zich meebrengt, een (on)verwachte wending die zorgt voor een nieuwe richting en een onbekende bestemming. Met andere woorden, een nieuw vertrekpunt waarin alles mogelijk is en jij mag kiezen. Dit boek geeft handvatten om dit keerpunt in je leven te trotseren, het beste uit jezelf en anderen te zien en met een dankbaar hart verder te leven.

Michèle de Vries

Eigenaar Mies Magazine (Mens in een scheiding), www.miesmagazine.com

‘Ik ben de reisleider van de tweede helft van mijn leven.’ 

Prachtig, zo is het precies! 

Jij bent de enige die écht invloed kan uitoefenen op de rest van jouw leven. Dus stroop de mouwen op, focus op je toekomst en gá ervoor. En nee, dat is zeker niet altijd makkelijk, maar dit boek vol praktische oefeningen en waardevolle praktische tips van Yvonne gaat je zeker helpen.

Elske en Annelies

www.nieuwestap.nl

De kracht van dit boek zit hem in de tips en oefeningen: die zijn behalve praktisch, bekrachtigend en inspirerend, ook realistisch en confronterend. Yvonne nodigt je uit om je bullshit-gedachten opzij te zetten en de regie over je eigen leven weer te pakken. Zoals ze de lezer treffend vraagt: “Wiens leven ga jij leiden? Het jouwe of het leven van al jouw angsten?”.

Het boek helpt je stap-voor-stap bij het maken van een nieuwe, vitale start na je scheiding. Als ouder is dat niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je kinderen. Als jij zelf in staat bent de draad weer op te pakken, dan werkt dit door op vele vlakken – waaronder in je gezin. 

Ik ben Yvonne zeer dankbaar voor het schrijven van dit boek omdat het vele ouders zal gaan helpen! Ik raad iedere gescheiden ouder aan om ‘Een nieuwe start na je scheiding’ te lezen.

Drs. Karlijn Pieterse

Psycholoog voor kinderen en hun ouders na scheiding, www.newbeginningsprogramma.nl

Dat klinkt goed en positief de titel van het boek ‘Nieuwe start na je scheiding’.

Yvonne Soons biedt door het schrijven van dit boek een praktische handleiding aan iedereen die na een echtscheiding de regie over zijn eigen leven weer wil herpakken. Het boek staat boordevol waardevolle oefeningen, inspirerende quotes en ondersteunende voorbeelden.

Yvonne neemt je als het ware ‘aan de hand’ op weg naar een nieuw toekomstperspectief. De boodschap is echter heel duidelijk: je zult het zelf moeten doen. Ze schroomt niet om haar eigen scheidingservaring te delen met de lezer. Hierdoor zal de lezer extra gemotiveerd worden het boek uit te lezen en in actie te komen. Yvonne heeft een vlotte pen van schrijven waardoor de inhoud voor een ieder toegankelijk is. Zoals ze in haar inleiding benadrukt: je hoeft niet chronologisch door dit boek te gaan. Je kunt er bij wijze van spreken uit halen wat voor jou van toepassing is. Omdat het boek een prettig formaat heeft, is het eenvoudig om mee te nemen waar je ook naar toegaat. Ik vermoed dat menigeen na afloop van zijn reis ofwel wanneer de eindbestemming is bereikt zijn boek beduimeld en aan flarden stuk gelezen aantreft.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die het zichzelf gunt om weer bij zijn veerkracht te komen en te genieten van alles wat het leven, ook na een scheiding, te bieden heeft.

Tineke Rodenburg

Mede-directeur van de SCHIP-aanpak, www.schipaanpak.nl

Dit boek is een cadeau voor jezelf of verras iemand die in scheiding ligt met dit boek. Een super mooi en positief cadeau.

css.php