Boek: Nieuwe start na je scheiding

Stapsgewijs je nieuwe leven opbouwen en weer genieten

Wat dit boek jou oplevert?

Je leefde nog lang en gelukkig na je scheiding.
Was het maar zo makkelijk.
Of had jij wel een plan B klaarliggen na deze rollercoaster?

650+ mensen hebben dit waardevolle boek al gelezen

Dit zeggen lezers en scheidingsexperts over mijn boek!

Bestel nu het boek!

Het boek kost slechts €15 (inclusief 9% BTW)

Bezorging in België kan wel iets langer duren

Yvonne weet goed welke struikelblokken je kan tegenkomen en loodst je daar heel ‘hands-on’ en kundig doorheen. Ze weet de belangrijkste thema’s over menselijke gevoelsaspecten tijdens het scheidingsproces dat je zult doorlopen bijzonder goed te benoemen. Thema’s als schaamte, opluchting, gemis, ouderschap, boosheid, eenzaamheid en nieuwe liefdes… komen allemaal aan bod.

Met name door haar persoonlijke scheidingservaring én de vele coaching-sessies die ze wekelijks houdt, weet zij als geen ander wat je te wachten staat en leert ze je gaandeweg dat wat nu misschien ondenkbaar lijkt, absoluut niet onmogelijk is!

De kracht van diep van binnen durven kijken en lief omgaan met jezelf zijn voelbaar in dit boek. Je leven opnieuw opbouwen na een scheiding gaat nu eenmaal niet zonder slag of stoot.

Ieder mens in een scheiding heeft één ding gemeen: het keerpunt dat die scheiding met zich meebrengt, een (on)verwachte wending die zorgt voor een nieuwe richting en een onbekende bestemming. Met andere woorden, een nieuw vertrekpunt waarin alles mogelijk is en jij mag kiezen. Dit boek geeft handvatten om dit keerpunt in je leven te trotseren, het beste uit jezelf en anderen te zien en met een dankbaar hart verder te leven.

Michèle de Vries
Eigenaar Mies Magazine (Mens in een scheiding),
www.miesmagazine.com

De kracht van dit boek zit hem in de tips en oefeningen: die zijn behalve praktisch, bekrachtigend en inspirerend, ook realistisch en confronterend. Yvonne nodigt je uit om je bullshit-gedachten opzij te zetten en de regie over je eigen leven weer te pakken. Zoals ze de lezer treffend vraagt: “Wiens leven ga jij leiden? Het jouwe of het leven van al jouw angsten?”.

Het boek helpt je stap-voor-stap bij het maken van een nieuwe, vitale start na je scheiding. Als ouder is dat niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je kinderen. Als jij zelf in staat bent de draad weer op te pakken, dan werkt dit door op vele vlakken – waaronder in je gezin.

Ik ben Yvonne zeer dankbaar voor het schrijven van dit boek omdat het vele ouders zal gaan helpen! Ik raad iedere gescheiden ouder aan om ‘Een nieuwe start na je scheiding’ te lezen.

Drs. Karlijn Pieterse
Psycholoog voor kinderen en hun ouders na scheiding,
www.newbeginningsprogramma.nl

Dit boek is voor jezelf of verras iemand die in scheiding ligt met dit boek. Je geeft dan een super mooi en positief cadeau aan jezelf of een ander om weer gelukkig te worden.

Scroll naar top