Coaching bij relatieproblemen en scheiding

Voor, tijdens of na scheiding

 

De meeste mensen denken na een scheiding van elkaar of van hun relatieproblemen af te zijn. Je blijft samen ouders en je relatie samen verandert van een partnerrelatie in een ex-partner en ouderrelatie en dat brengt ook weer problemen met zich mee, vaak zijn dit nog steeds dezelfde problemen die je met de ander had tijdens  je relatie. Als scheiden de enige optie nog is zorg er voor dat je on speaking terms blijft met je ex-partner. Dat is vaak lastig door alle emoties die bij een scheiding komen kijken. Een coach kan je helpen hoe je je een goed samen ouders blijft na de scheiding. Dat gaat je helpen als je na je scheiding weer gelukkig en met een grote glimlach wilt opstaan iedere dag. Maarook bij het vinden van een nieuwe partner want niemand zit te wachten op gezeur met een ex-partner.

 

Relatieproblemen?

 

Denk je aan scheiden door relatieproblemen? Mijn advies als coach en ervaringsdeskundige? Kijk eerst of een scheiding te voorkomen is want een scheiding is echt het allerlaatste station en relatietherapie of coaching kan je relatie redden zodat je kinderen in dat gelukkige gezin dat je ze zo gunt kunnen opgroeien. Stel het niet langer uit het gaat om jou en hun geluk.

 

 

 

 Bel me op 06 – 53 41 41 66 voor een gratis kennismakingsgesprek of stuur mij een e-mail  yvonne@jezelfvoorelkaar.nl 

 

 

 

 Coaching bij relatieproblemen voor, tijdens of na scheiding

Ben jij ongelukkig in je relatie? Hebben jullie relatieproblemen en maak je je zorgen hoe het verder moet? Gun je je kinderen dat ze in een gelukkig gezin opgroeien? Heb je er alles al aan gedaan maar wil je partner niet veranderen? Denk je wel eens aan uit elkaar gaan? Maak een gratis kennismakingsafspraak met me.

Wil je scheiden omdat het niet meer werkt tussen jullie en moeten jullie dit gaan vertellen aan jullie kinderen? Dan staat jullie een moeilijke periode te wachten met veel praktische regelingen, juridische afwikkeling maar ook veel emoties en onderlinge communicatie als ouders. Je herkent je partner wellicht niet meer terug doordat de emoties zo heftig kunnen zijn.

Lig je in scheiding of ben je al een tijdje gescheiden en blijft de communicatie tussen jullie als ouders lastig? Doet je ex niet wat jij wilt. Komt je ex afspraken niet na? Praat de ander lelijk over jou tegen de kinderen? Ben je bang dat de kinderen de dupe worden van jullie scheiding? Vind je het lastig om je kinderen niet altijd meer om je heen te hebben? Is je toekomst een groot zwart gat?

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!