Contact

Waar kan ik jou mee helpen?

Speelt er een scheiding in je leven?

Ook als je de knop niet door durft te hakken omdat je je kinderen geen verdriet aan wilt doen.
Neem gerust contact met mij.

Dat scheiden een rollercoaster is met grote impact op je leven heb je ongetwijfeld al ervaren. Emoties, zorgen over kinderen en je toekomst bepalen dan vaak je agenda. Hoe word je alleen weer gelukkig na je scheiding én doe je het ouderschap samen met je ex-partner goed voor je kinderen. Dat blijkt in de praktijk veel lastiger dan we denken ondanks dat er wellicht al een handtekening staat onder dat ouderschapsplan of convenant.

We laten ons steeds vaker coachen tegenwoordig. Voor zaken die veel minder complex zijn dan een scheiding waarbij je als partners uit elkaar gaat maar wel samen nog ouders blijft. Hoe je dat goed doet voor jezelf en je kinderen is een uitdaging. Waarom zou je dat alleen moeten doen?
Als scheidingscoach help ik je hoe je stress vermindert, de communicatie verbetert met je ex maar ook hoe je een scheiding goed verwerkt en die nieuwe start alleen en/of met je kinderen maakt. Of met een eventuele nieuwe partner en bonuskinderen.

Door mijn personal coaching ga je:

Het unieke aan mijn aanpak is dan deze ook werkt als je mijn aanpak alleen volgt! Uiteraard kun je mijn coachprogramma’s ook samen volgen met je ex-partner. Maar ook met je nieuwe partner om een stevig fundament onder je nieuwe relatie te zetten. Het laatste dat je wilt is dat je nieuwe relatie mislukt door een onverwerkte scheiding toch?

Ieder personal coachprogramma bij mij is maatwerk en biedt hierdoor de kans om direct in te spelen op de actuele situatie of zaken die zich voor doen gedurende het coachtraject.

Vrijblijvend kennismaken?

Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Plan nu gelijk jouw afspraak in en ik bel je op het gekozen tijdstip. Klik hier voor mijn agenda. In dit gesprek kijken we samen naar jouw situatie en laat ik je weten of en hoe ik je kan helpen.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 – 53 41 41 66 van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag en zondag ben ik telefonisch niet bereikbaar.

Ik hoop je snel te spreken.

Warme groet, Yvonne

Ps. je gegevens gebruik ik enkel en alleen om je mail of je telefoontje te beantwoorden. Je krijgt ook geen verdere mails met tips van me, tenzij je je daar nadrukkelijk zelf voor hebt aangemeld hier op mijn website. Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Wil je wel op de hoogte blijven en iedere maand als eerste mijn tips, blogs of vlogs ontvangen in je mailbox? Dat kan door je hier aan te melden.

Volg mij ook op Social media, klik op de icoontjes

Scroll naar top