Contact

Blijf op de hoogte!

Volg mij ook op Social media, klik op de icoontjes

“Yvonne is een vrouw met een open blik en een warm hart. Ze heeft me geholpen om weer krachtig te worden, mijn eigen ‘ik’ weer terug te vinden. Ze heeft me leren inzien dat het goed is om los te laten, om andere keuzes te maken, omdat je daardoor kunt focussen op datgene wat er echt toe doet.”

Moeder van een dochter

Zit je in een hectische periode van jouw leven?

Neem gerust contact met mij.

Bijvoorbeeld als je wilt weten of mijn unieke coachprogramma jou en je kinderen gaat helpen aan een fijn en gelukkig leven na de scheiding met een goede verhouding en communicatie met je ex-partner.

Als je nog niet gescheiden bent en je het rotste gesprek met je kinderen wilt voorbereiden om het goed te doen voor jullie kinderen. 

Als jullie nog niet gescheiden zijn en alles willen doen om dat te voorkomen door in relatietherapie te gaan. Je bent van harte welkom alleen of met je (ex)-partner voor een gratis adviesgesprek.

Bel me op 06 – 53 41 41 66 of stuur mij een e-mail  yvonne@jezelfvoorelkaar.nl Een gratis adviesgesprek kan live in mijn praktijk in de haven van Scheveningen plaatsvinden of telefonisch of via Skype. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.   

Ps. je gegevens gebruik ik enkel en alleen om je mail of je telefoontje te beantwoorden. Je krijgt ook geen verdere mailings of nieuwsbrief van me, tenzij je je daar nadrukkelijk zelf voor hebt aangemeld via mijn website. Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Kranenburgweg 142
2583  ER Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php