Inloggen 'Mijn Account'

Disclaimer 

Jezelf Voor Elkaar 

Hi! 

Wat leuk dat je op mijn website, www.jezelfvoorelkaar.nl, een kijkje neemt. Goed om te weten: als je mijn website bezoekt, ga ik ervan uit dat je deze disclaimer hebt gelezen en je daarmee akkoord gaat.  

Om het overzichtelijk te houden, heb ik mijn regels voor het gebruik van de website in de vorm van een FAQ gegoten.  

F.A.Q.  

Heb je het idee dat er iets niet klopt op deze website? 

Laat het mij dan vooral weten. Alhoewel ik natuurlijk heel erg mijn best doe  om te voorkomen dat de informatie op deze website onvolledig en / of onjuist is, kan er altijd iets fout zijn gegaan. Ik garandeer niet dat alle informatie op deze website correct en actueel is. De prijzen die op mijn  website worden getoond zijn dan ook onder voorbehoud van typefouten,  programmeerfouten en wijzigingen.  

Wat dacht je van een ietwat gênante typo waardoor de prijs per ongeluk van 300,- naar 3,- is gezakt?  

Ik kan bovendien ook niet beloven dat deze website altijd foutloos of ononderbroken zal functioneren. En nu even juridisch: ik wijs elke  aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand. 

Wil je graag content, zoals foto’s of teksten, overnemen van deze  website? 

Dan moet je eerst even contact met mij opnemen. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op mijn website en de inhoud  daarvan (zoals logo’s, teksten, foto’s, video’s en ander grafisch materiaal) behoren aan mij toe, of aan mijn licentiegevers. Deze website is alleen  bestemd voor eigen gebruik door jou. Het is dan ook niet de bedoeling dat  je de inhoud van deze website wijzigt, kopieert, openbaar maakt,  verveelvoudigt of verspreidt, downloadt of op andere wijze gebruikt, zonder toestemming.  

Ben je van mening dat de content op deze website inbreuk maakt op jouw rechten? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten.  

Blijft deze website altijd hetzelfde? 

Ik mag deze website op elk gewenst moment wijzigen. Ik ben niet verplicht om jou daarover te informeren.  

Twijfel je of het veilig is om een link naar een andere website te openen? 

Deze website kan links naar websites van derden weergeven. Het gebruik  van dit soort links is je eigen verantwoordelijkheid. Als ik een link weergeef naar een andere website, betekent dit trouwens niet dat ik deze website aanbeveel. Klikken op eigen risico dus. 

Wil je meer weten over jouw privacy? 

Bekijk dan ook eens de privacy-en cookieverklaring van Jezelf Voor Elkaar. Hierin leg ik je alles uit over welke persoonsgegevens ik van je verzamel, hoe ik die gebruik en wat je rechten zijn volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Vragen? 

Heb je vragen over deze disclaimer, dan kan je mailen naar yvonne@jezelfvoorelkaar.nl.

 

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches