Wil je liever gelijk een gratis oriënterend gesprek? Neem contact met me op.

06 - 53 41 41 66

boek

Wat helpt als kinderen met je ex op vakantie zijn. 5 tips

Vakantie! Voor gescheiden ouders zijn vakanties vaak moeilijke weken, zeker als je je kinderen langere tijd niet ziet. 5 tips die helpen wanneer je kids op vakantie zijn.

scheiding ondanks alle gedachten

Verder na scheiding ondanks alle gedachten

Welke gedachten en excuses belemmeren jou bij de scheiding? En hoe kan jij deze gedachten uitzetten?

Opkrabbelen na je scheiding

Opkrabbelen na je scheiding, hoe doe je dat? Hoe zorg je goed voor jezelf na een scheiding met veel emoties en ga je verder na scheiding?

Scheiden of doorgaan bij relatieproblemen ?

Scheiden of doorgaan bij relatieproblemen is een dilemma. Wat doe je dan als er kinderen in het spel zijn. Vraag hulp van een expert bij relatieproblemen en lees deze tips.

Ervaringen van anderen

Lees hier ervaringen van ouders die coaching van Yvonne hebben gehad voor, tijdens of na hun scheiding. Mensen die je voor gingen en de stap hebben gezet om te werken aan zichzelf. Misschien herken je jezelf erin of laat het een inspiratie voor je zijn.

 

 

Yvonne is een top coach, die je een lastige fase van je leven met een pragmatische aanpak verder helpt. Nog regelmatig denk ik aan de adviezen, die ik kreeg en waarmee ik leerde werken en ik heb er nog steeds baat bij. Yvonne is vriendelijk, professioneel en oprecht. Hands on en praktisch ingesteld, dat sprak mij als ondernemer enorm aan. Haar coachingsruimte heeft fenomenaal uitzicht op de haven van Scheveningen! Ook prettig op lastige momenten!

Moeder van 3 kinderen

In mijn achternaam zit het woord “te”. Na een jaar of tien bijna non-stop en dus veel te hard gewerkt te hebben, dacht ik dat dat het echte leven was. En ik vond dat ik dat ook geweldig deed na mijn scheiding. Geen dag kon me te lang duren en geen probleem was me te groot. Totdat, ik vanwege een wisseling in de top van de organisatie waar ik werkte, ineens thuis kwam te zitten. Maar dat kon toch niet? De club zou instorten als ik er niet was.

En toen was daar Yvonne. Die me rustig en nuchter aan de hand nam en me stap voor stap inzicht gaf in het belang van een gezonde werk-privé balans. 

En die me soms ook snoeihard terugfloot met ogenschijnlijk hele simpele, praktisch toepasbare tips. Een afwezigheidsassistent op mijn e-mail bijvoorbeeld. Nee hoor, dat kon ik toch niet maken? Maar volgens Yvonne kon dat juist wel en ze ging naast me zitten om samen een goede tekst te maken. Een tekst die grenzen bood, niet alleen voor de ander…

We maakten die periode lange coachwandelingen en ik begon in te zien dat ik helemaal niet zo goed bezig was. Dat er meer was dan werk. En dat elke baan van mij hetzelfde zou vragen, als ik niet leerde minder van mezelf te vragen.

Ik kijk nog regelmatig terug op de coachingstijd met Yvonne. Haar combinatie met heel praktische, dagelijks toepasbare tips, maakten en maken dat ik anders in het leven sta; de betrekkelijkheid van zaken kan inzien en vooral ook hard om mezelf kan lachen, als ik mezelf weer op het randje zie gaan van té.

En ik heb het privilege gehad om Yvonne’s boek ‘Nieuwe start na je scheiding’, dat onlangs is verschenen te mogen lezen. Ik wilde dat ik dit boek destijds net na mijn scheiding had kunnen lezen. Dat had me goed geholpen. Ik raad het van harte aan! 

Moeder in een samengesteld gezin

Dit coachingstraject kan ik iedereen aanraden die op een neutrale manier in het belang van de kinderen wilt omgaan met zijn ex-partner.
Yvonne weet als geen ander me een spiegel voor te houden. Wat is nu eigenlijk het effect van mijn gedrag of communicatie op de ander en draagt dit bij aan een gezond co-ouderschap?

Blijf niet hangen in oude denkpatronen en frustraties die een hoop energie kosten en niets opleveren. Houd het bij jezelf. Je kan de ander niet veranderen, maar jezelf wel!

Moeder 2 jongens

Ik heb de gratis masterclass van Yvonne online gevolgd en haar daarna benaderd voor een gratis 1e gesprek omdat ik me die ploetermoeder voelde die op de automatische piloot stond om mijn scheiding te overleven.

Ik had zoveel verdriet van de scheiding. Ik was wanhopig omdat er gelijk een nieuwe partner was die mijn plek in nam en moeder speelde met mijn kinderen. Ik was boos op de vader van mijn 2 peuters die ons voor haar in de steek had gelaten. Ik was helemaal op, kilo’s afgevallen en ik voelde dat ik het niet langer ging volhouden thuis met 2 peuters en op mijn werk in mijn drukke baan.

Op het strand sprak ik met Yvonne en dat voelde direct goed en ik had daar direct de 100 km autoreis voor over. 1 keer per maand reed ik op en neer naar haar voor een 3 uur coaching en de rest kon per telefoon en mail.

Ik vond het coachtraject heel heftig omdat je met heel veel gevoelens en herinneringen wordt geconfronteerd en tegelijkertijd was het opbouwend en toekomstgericht wat fijn was. Yvonne maakte me duidelijk dat ik door deze rot fase in mijn leven heen moest en ik kreeg van haar handvatten om overeind te blijven en praktische begeleiding hoe ik de communicatie in het belang van de kinderen kon verbeteren.

Hij is en blijft de vader van mijn kinderen en daar kan ik door de coaching van Yvonne nu beter mee omgaan. Door hem alleen als vader te zien zijn de haatgevoelens gezakt. Ik weet nu dat hij het op zijn manier doet waar ik geen invloed op heb en dat dat goed is.

Dit coachtraject van 4 maanden heeft me heel veel RUST opgeleverd. Ik ben verlost van de last op mijn schouders. De donderwolk boven mijn hoofd is weg. Ik kijk anders naar mijn kinderen en naar hun vader. Ik geniet weer van het leven zelfs van de kleine dingen. Ik ben assertiever geworden en kan nee-zeggen zelfs op mijn werk valt dat collega’s op.

Ik raad iedereen die gaat scheiden dit coachtraject aan. Ik weet zeker dat als ik dit coachtraject eerder had gevolgd bij Yvonne dat de scheiding makkelijker was verlopen en ik eerder aan mezelf had gedacht en eerder zelf weer had kunnen genieten!

Moeder van 2 peuters

Ik zat in een vechtscheiding en ik had veel last van negatieve gevoelens over mijn ex. Ik sliep slecht, was doodmoe en kon me niet meer zo goed concentreren op mijn werk. Ik zag niet meer hoe ik hier weer uit kwam. Ik heb Yvonne benaderd om mij te helpen om beter om te gaan met het gedrag van mijn ex want ik was zo boos. Door de coaching van Yvonne ben ik me bewust geworden welke emoties over mijn scheiding gaan en welke emoties gaan over het gedrag van mijn ex. Door het werken met Yvonne zie ik nu in dat mijn ex een prima ouder is en voor onze kinderen kan zorgen maar het anders doet dan ik. En als ik dat maar voor ogen houd in onze contactmomenten verloopt onze communicatie al een stuk makkelijker. Yvonne’s aanpak was praktisch en gaf me houvast in het schrijven van mails en WhatApps als ouders aan elkaar. Dit leerde ik niet bij de psycholoog of van de mediator. Ik denk zelfs dat als ik dit coachprogramma eerder had gevolgd dat mijn scheiding sneller was afgerond. 

Moeder van 2 pubers

Jeetje Yvonne wat ben ik blij met jou. Ik heb dat gesprek waar ik zo tegen opzag met mijn ex gehad. En we kregen geen ruzie. Dat was me zonder jou nooit gelukt.

Vader van een zoon

Ik had nog nooit gehoord van een scheidingscoach. Ik kon me ook niet voorstellen dat een coach mij kon helpen met de ruzies met mijn ex. Ik heb een coachdag bij Yvonne gedaan. Een paar keer heb ik gezegd waarom zit ik hier en niet hij want hij maakt toch altijd ruzie met mij. Dus Yvonne moest echt haar best doen want ik was niet makkelijk. 

Ik heb daarna nog een maand lang alle mails eerst met Yvonne doorgenomen voordat ik ze aan hem stuurde.
Vrijdagavond had ik bij de overdracht ineens een gesprekje met hem bij zijn voordeur. Ik ben echt flabbergasted.

Moeder van 2 dochtertjes

Ik ben een gescheiden moeder en maakte me zorgen om onze kinderen omdat de communicatie met mijn ex moeizaam verliep.
Ik zocht eigenlijk hulp voor de kinderen maar daar had ik ook de handtekening van hun vader voor nodig maar die kreeg ik niet.
De kindbehartiger die ik sprak verwees me door naar Yvonne. Ik kon me niet voorstellen dat coaching van mijzelf zou helpen maar ik was direct om na een gratis kennismakingsgesprek met Yvonne.
Yvonne is coach maar zelf ook een gescheiden moeder en dat gaf me een vertrouwd gevoel omdat ze mijn zorgen begrijpt.

Ik werk met Yvonne aan de communicatie tussen mij en mijn ex.
Het grootste inzicht dat ik gelijk al heb opgedaan is dat mijn houding ten opzichte van mijn ex heel bepalend is in hoe onze communicatie verloopt. En dat ik niet verantwoordelijk ben hoe hij omgaat met zijn emoties maar dat hij daar zelf verantwoordelijk voor is.
Ik leer mijn grenzen beter aan te geven aan hem en zijn gedrag bij hem te laten en er niet op te reageren als dat niet nodig is.
Ik merk gelijk al dat ik minder word geraakt door zijn acties waardoor ik er niet direct bovenop zit en er geen nieuw conflict kan ontstaan. Ik ben er nog niet maar ik merk na de coach dag al dat ik meer lucht krijg en weer lichtpuntjes zie. 

Moeder van 3 jonge kinderen

Via mijn werk kwam ik contact met Yvonne. Ik zat er helemaal doorheen. Ook was ik sceptisch na het gratis oriënterend gesprek of Yvonne mij wel echt kon helpen maar ik wilde ook rust en de scheiding verder afronden dus ik heb JA gezegd tegen een coachprogramma.

We zijn aan de slag gegaan met de communicatie tussen ons als ex-partners. De manier waarop ik praatte met mijn ex zorgde er niet voor dat we tot afspraken kwamen dat was een belangrijk inzicht voor mij. Door de praktische aanpak van Yvonne kon ik ook eerst de gesprekken met haar oefenen. En ik zag gelijk het resultaat omdat het beter ging in gesprekken met mijn ex want er was steeds minder ruzie. En er kwamen steeds meer afspraken op papier. Dat was me nooit alleen gelukt.

Yvonne heeft me ook laten inzien hoe ik beter voor mezelf kan zorgen in stress situaties, ik probeer nu bewust iedere dag naar buiten te gaan en gezonder te eten.

Vader van 2 jongens

“Eindelijk een programma dat ik alleen kan volgen want ik krijg het al benauwd bij het idee dat ik nu samen in relatietherapie moet. Ik wil eerst zelf aan de slag met mezelf.”

Moeder van 3 pubers

Deze week alweer een paar keer in mijn valkuil gestapt. Veel te veel dingen opgepakt omdat anderen het niet zo makkelijk doen/zien/begrijpen. Heb ik weer op de blaren mogen zitten!
De Toolkit “Nooit meer ja zeggen als je nee bedoelt” gedownload en meteen gelezen. Leuk, luchtig en positief geschreven en heel herkenbaar!
Ik heb al een afspraak met mezelf want dat is ook een afspraak. Dat vind ik echt hele goede tip. En neem de tijd om nee te zeggen. Ik ga er mee aan de slag!

Vader van 2  jonge kinderen

“Yvonne heeft me leren kijken en luisteren naar mijzelf. Ze is een objectief en betrokken coach die naast de coachvraag ook met jou op het moment van gesprek bezig is. Hierdoor kreeg ik rust.”

“Yvonne is een vrouw met een open blik en een warm hart. Ze heeft me geholpen om weer krachtig te worden, mijn eigen ‘ik’ weer terug te vinden. Ze heeft me leren inzien dat het goed is om los te laten, om andere keuzes te maken, omdat je daardoor kunt focussen op datgene wat er echt toe doet.”

Moeder van een dochter

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!