Free stuff

Je vindt hier gratis tools om goed te scheiden met oog voor het belang van je kind(eren) en zelf weer gelukkig te worden.

Een spiekbriefje om het rotste gesprek met je kinderen goed te doen. Informatie over de masterclass hoe je weer gelukkig wordt na een scheiding. Een week samen met je kinderen kennismaken met mindfulness voor meer rust en gezelligheid in huis. Een e-book met videolessen om vaker nee te zeggen om zo tijd over te houden voor de dingen die jij belangrijk vindt! En je kunt je aanmelden voor verder tips en inspiratie.

Masterclass: Hoe jij weer gelukkig wordt na je scheiding

Meld je nu aan voor mijn gratis Masterclass

Hoe jij weer gelukkig wordt na je scheiding

 

Als je je aanmeldt voor deze masterclass, krijg je ook gratis tips en inspiratie om je scheiding goed te laten verlopen in het belang van je kinderen. Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Waardevolle tips en inspiratie voor gescheiden ouders

1 x per maand de primeur van mijn tips en blogs & blogs direct in je mailbox. Je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je graag jezelf weer voor elkaar te krijgen bij een scheiding en je kinderen op de beste manier te begeleiden.

Spiekbriefje voor het rotste gesprek met je kind: Papa en mama gaan scheiden

 

Voor kinderen is het vreselijk om te horen: “Papa en mama gaan scheiden. Voor jou is dit het rotste gesprek om te voeren. Download mijn gratis spiekbriefje Papa en mama gaan scheiden en volg dit stappenplan dat weet je zeker dat je je kind geen onnodig extra verdriet aandoet.

Als je je aanmeldt voor dit spiekbriefje, krijg je ook gratis tips en inspiratie om je scheiding goed te laten verlopen in het belang van je kinderen. Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Online training: Mindful in je gezin

Ik dacht vroeger dat Mindfulness niets voor mij was. Inmiddels ben ik 10 jaar verder en heb ik geleerd dat er ook hele leuke, korte oefeningen zijn om focus en rust in mijn hoofd te krijgen.

Speciaal voor iedere ouder die op zoek is naar meer rust en minder gepieker in ons leven bij relatieproblemen of een scheiding.

Als je je aanmeldt voor deze online training Mindful in je gezin, krijg je een week lang oefeningen in je mailbox en daarna verwijder ik je e-mailadres automatisch. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

 

Toolkit: Nooit meer ‘Ja’ zeggen als je ‘Nee’ bedoelt

Download nu de gratis toolkit: Nooit meer ‘ja’ zeggen als je ‘Nee’ bedoelt en ontdek hoe je met mijn simpele methode zegt wat jij écht wilt en het leven krijgt wat jij verdient!

Als je je aanmeldt voor deze Toolkit, krijg je naast de toolkit ook een week lang video’s in je mailbox. Daarna verwijder ik automatisch je e-mailadres. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!