Kennismaken met mindfulness

 

Als je je aanmeldt voor de gratis online training Mindful in je gezin, krijg je na een week lang oefeningen verder geen mails meer. Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij.

Wil je wel de laatste tips and tricks ontvangen schrijf je dan in voor mijn tips voor nop mail. Ik mail je dan 1 x per maand. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Vragen? Neem contact met me op via

Online training: Mindful in je gezin.

Wil jij gratis kennismaken met Mindfulness?

Ik dacht vroeger ook dat Mindfulness niets voor mij was. Inmiddels ben ik 10 jaar verder en heb ik geleerd dat er ook hele leuke, korte oefeningen zijn.
Speciaal voor iedere ouder die op zoek is naar meer rust en minder gepieker.
Ik weet dat je een drukke agenda hebt en eigenlijk geen tijd hebt voor een 8-weekse Mindfulness cursus. Je hoeft van mij ook echt geen 45 minuten per dag te mediteren om Mindful te worden.

Ik geloof dat je ook met simpele oefeningen in een paar minuten per dag al Mindful kunt worden.

Nieuwsgierig?

Vul hier links je gegevens in en druk op de rode knop!

{

 

Josine

Mijn naam is Josine, ben gelukkig getrouwd en heb samen met mijn man 2 dochters (5 en
7 jaar)
Het doen van de oefeningen maakte me ervan bewust hoeveel prettiger het is om dingen
met aandacht te doen. En dat geldt dus ook voor de rest van het gezin. En één van de
oefeningen was ook perfect op de donkere/sombere dagen met het zonnetje. Die houden
we erin!
De tips uit de video’s zijn makkelijk in te passen in de dagelijkse routine en je merkt dat
het werkt. Tenminste, niet iedere oefening sluit even goed aan, maar de meerderheid gaat
bij ons thuis zeker nog gebruikt worden.

Astrid

Ik, Astrid (44 jaar),  moeder van 2 puberdochters (14 & 16), werk 2 dagen per week  en heb een daarnaast ook druk sociaal leven. Af en toe moet ik echt oppassen dat ik mijzelf niet vergeet en de stress me niet te veel wordt

Ik heb met mijn gezin meegedaan aan de “mindful week voor je gezin” van Yvonne. Door middel van leuke filmpjes legt ze de oefeningen goed uit. Het zijn makkelijke oefeningen, goed te doen voor groot en klein. De oefeningen brachten  ons allemaal weer even tot rust en zelfs weer wat dichter bij elkaar.

Gaan we zeker vaker doen!!

Tammy

“Voor jaren is de opdracht ‘leren mediteren’ op mijn lijst gebleven. Om stil te zitten en alle gedachten voorbij te laten gaan, dat vind ik te moeilijk. Gelukkig kan mindfulness anders, dat heb ik door de ‘mindful in je gezin’ video tips geleerd en ervaren. Yvonne laat zien dat in slechts enkele minuten per dag kun jij, samen met je gezin, je hoofd leegmaken. De eenvoudige oefeningen zijn gewoon leuk. Mocht er in de toekomst een abonnement voor een dagelijkse video tip aangeboden worden dan schrijf ik me meteen in.”
Mindful zijn in je gezin valt niet altijd mee. Kinderen van 8 en 5 vragen veel aandacht. Daarom hielpen jouw tips mij om weer even stil te staan bij wat belangrijk is in plaats van gejaagd door het leven te gaan. Ook de maaltijden smaken weer beter, even bewust genieten.

Super bedankt.

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!