Waarom nog langer ongelukkig blijven na je scheiding? Mijn bewezen route heeft al honderden ouders geholpen dus waar wacht je op?

Herken je dit?

R

Dat je in een slechte film zit waar maar geen einde aan lijkt te komen?

R

S avonds als je uitgeblust op de bank zit, voel je je alleen. Waarom moet mij dit allemaal overkomen?

R

Je hebt een schuldgevoel naar je kinderen want je had ze graag dat gelukkige gezin gegund.

R

Je voelt je nog steeds enorm gekwetst door je ex-partner. Je hebt altijd zo je best gedaan.

R

Je loopt de hele dag rond met een knoop in je maag en als je aan de toekomst denkt zie je een groot zwart gat.

R

Je ziet op tegen de weekenden en feestdagen want je mist een maatje om dingen mee te delen. Datingapps zijn nog niet aan jou besteed want wie zit er nou nog op jou te wachten? En wat heeft het voor zin nu in corona-tijd?

R

Je kunt wel bellen of online bijpraten met familie of vrienden maar ze snappen je verdriet niet echt. Ze weten niet hoe het voelt om een scheiding mee te maken.

Verlang jij naar?

R

Weer vrolijk iedere dag met een grote glimlach opstaan?

R

Genieten van de tijd samen met je kinderen waarin jullie kletsen en spelletjes doen?

R

Je weer zelfverzekerd voelen en dat uitstralen?

R

Je niet meer laten raken door wat je ex-partner zegt of doet?

R

Rustig aan tafel na een werkdag eten met je kinderen zonder uit je slof te schieten wanneer ze klieren?

R

Genieten van de tijd die je voor jezelf hebt in de dagen dat je kinderen niet bij je zijn? Gezellig af te spreken met een vriendin(in), tijd te hebben om te sporten en eindelijk die cursus fotografie op te pakken die je al jaren wilt doen?

R

Zin hebben in eetafspraken met je (nieuwe) buren met de kinderen, borrelen met vrienden of een avondje uit met een leuke date?

“Ik ben heel blij dat ik de online training van Yvonne heb gevolgd. Ik zat helemaal vast na mijn scheiding, ik was boos op mijn ex en ik had geen idee hoe ik verder moest alleen met 2 kleine kinderen. Ik was alleen maar bezig om alle ballen in de lucht te houden en er was geen tijd voor mezelf over. Ik was door alle stress een echte ploetermoeder geworden. Door het volgen van deze online training van een scheidingscoach heb ik meer zelfvertrouwen, weet ik wie ik wil zijn, heb ik minder last van emoties, is er minder ruzie met mijn ex, kan ik weer genieten van dingen van leuke dingen met mijn kinderen. Ik heb echt een nieuwe start gemaakt samen met mijn kinderen.”

moeder van 2 jonge kinderen

Ik weet dat dat haalbaar is. 

Ook voor jou.

Als ik het kan kun je het ook.

Talloze ouders gingen je al voor.

Hoe ziet deze online-coachtraining ‘Nieuwe start na je scheiding’ eruit?

– 7 coachmodules
– 7 videolessen
– 7 werkbladen
– Spiekbriefjes
– Handige do’s en don’ts

Wat deze online coach training jou gaat brengen?

Je hebt geen last meer van negatieve emoties, je voelt je iedere dag meer positiever worden.  

Je weet wat jij graag wilt met je leven en je zet stappen in die richting doordat je jouw plan B hebt gemaakt.

 

Je weet zeker dat je je kinderen op de beste manier begeleidt na de scheiding van hun ouders waardoor je nog warmere banden met je kinderen hebt.

 

Je weet hoe je om moet gaan met de andere ouder zodat die zich aan de afspraken houdt waardoor je je niet meer ergert aan de andere ouder.

 

 Je voelt je sterker en fitter en je hebt energie en tijd over voor jezelf. 

 

Je krijgt steeds vaker complimenten van collega’s, vrienden en familie.

 

 Je bent mega trots op je prestaties, je bent weer vrolijk, lacht weer voluit en je kinderen ook! 

 

 

 

“Ik red me wel” zei ik tegen iedereen. Maar als ik heel eerlijk ben zat ik goed in de knoop met mezelf na mijn scheiding. Ik was gestresst en er was onenigheid over alles met de andere ouder. Ik vond het afgrijselijk dat mijn kinderen ineens in een ander gezin opgroeiden en ik ze niet meer iedere dag zag. Ik had enorme moeite met alleen zijn. Ik vond het lastig om overal ineens alleen voor te staan. Ik kon er niet tegen dat mijn ex verliefd stond te doen naast het sportveld. 

Ik ben heel blij dat ik online training van Yvonne heb gevolgd. Er zijn heel veel kwartjes gevallen tijdens deze online training. De training bestaat uit 7 stappen en geeft veel inzichten in alles waar je mee worstelt na een scheiding. Ik vond het heel verhelderend om eerst een filmpje te kijken en daarna de oefeningen te maken. Ik heb alle werkbladen uitgeprint en heb ze netjes in een map gedaan. Nu heb ik mijn toekomstplan. Door de vragen en opdrachten kwam ik er achter wie ik ben en wat ik wil. Dat geeft me een vertrouwd gevoel over mijn toekomst. Daar komt vanzelf ook weer een leuke partner bij daar ben ik van overtuigd.

Door het volgen van de training ben ik vrolijker, pieker ik niet meer, weet ik goed wat ik wil, ben ik een betere ouder, ben ik weer aan het sporten, doe ik weer leuke dingen met de kinderen en geniet ik daarvan, is mijn zelfvertrouwen veel groter, is de communicatie met mijn ex-partner en haar partner beter en raak ik niet meer in de stress als er iets gebeurd tussen ons als ouders. Ik weet nu wat belangrijk is en wat niet belangrijk is en dat geeft rust. 

Ik raad iedereen aan om deze online training te volgen om sneller weer lekker in je vel te zitten na je scheiding.

vader van 2 kinderen

Wacht niet langer en maak ook die nieuwe start net als deze vader en moeder..

Je ontvangt direct na betaling jouw inloggegevens.

 

Je kunt direct beginnen met het online-coachprogramma.

Je gaat zelf praktisch aan de slag met de 7 stappen en alle bonussen in jouw eigen tempo.

Je hebt een onbeperkt toegang tot het online coach-programma.

 

 Je krijgt per stap een persoonlijke video, uitleg, tips en opdrachten van een professioneel Life & scheidingscoach die al honderden mensen heeft gecoacht naar een fijn leven. 

En niet te vergeten, ik ben ook ervaringsdeskundige dus ik weet echt hoe het is om een nieuwe start te maken. (Ik deed dat zelf in 2008 met 2 kleine kinderen)

 

De normale prijs van deze online training is €179

nu tijdelijk betaal jij slechts €79

 

Als je nu deze online training koopt ontvang je gelijk ook deze 3 bonussen

+ Superhandige bonus voor als je niet alleen wilt blijven de rest van je leven:

 

 Nieuwe partner en introductieplan
met een waarde van € 147
!

+ Nog een superbonus speciaal voor jou om nu direct al een beetje chill en relaxed te worden na de emotionele rollercoaster van een scheiding:

Mini-cursus Mindfulness en Zelfkompassie
met een waarde van € 17,95

+ Je ontvangt ook het boek ‘Nieuwe start na je scheiding’ gratis in je brievenbus. (verkoopprijs boek is €15 inclusief 9% btw)

De kracht van dit boek zit hem in de tips en oefeningen: die zijn behalve praktisch, bekrachtigend en inspirerend, ook realistisch en confronterend. Ik raad iedere gescheiden ouder aan om dit boek te lezen.
Drs Karlijn Pieterse

Bij aankoop ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden

Check na de aankoop je mailbox want je ontvangt direct een mailtje van contact@jezelfvoorelkaar.nlmet de inloggevens. (je krijgt een jaar onbeperkte toegang!) 

Let op: het kan zijn dat je inloggevens in je spambox belanden.

Ik heb voor meer dan €50.000 aan coach-opleidingen en trainingen gevolgd. 

Ik ben scheidingsexpert en heb al honderden mensen naar een nieuw geluk gecoacht.

Ik weet hoe je een nieuwe start maakt zelf met een gedeeld ouderschap met je ex en deed dat zelf in 2008 met 2 kleine kinderen. 

 Het enige dat ik van jou verwacht nu is dat je jezelf en je kinderen een gelukkig leven gunt. Mijn methode helpt jou dat sneller te bereiken dan dat je dat alleen voor elkaar krijgt.  

Nog vragen? Check de veelgestelde vragen.

Hoeveel tijd kost deze training me?

Dat is heel persoonlijk maar gemiddeld 1 tot 2 uur per stap. Maar je kunt het helemaal op je eigen tempo doen en je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je ermee bezig bent.

Wanneer komen de lessen online?

Alle lessen staan online dus je kunt alles direct na aankoop en op je eigen moment bekijken en de opdrachten doen wanneer jij dat wilt.

Wat wordt er van mij als deelnemer verwacht?

Ik verwacht dat je jezelf een nieuwe start gunt.

Kan ik dit wel technisch gezien?

Ja dit kan je zeker want je hoeft alleen maar op de knoppen te drukken om filmpjes te bekijken en de werkbladen te printen. Het is echt heel simpel.

Kan ik zelf verder na de training?

Ja na aankoop van de training houd je een jaar lang toegang tot de complete training. Herhaling van de opdrachten gaat je helpen om doelen te behalen.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

De training blijft een jaar beschikbaar, je kunt alles downloaden of printen zodat je al het lesmateriaal kunt bewaren ook na dat jaar.

Geef jij advies en ondersteuning tijdens de training?

Ja in alle videolessen geef ik advies en tips. Wanneer je nog extra advies of persoonlijke ondersteuning en coaching wilt kun je het beste kiezen voor het All Inclusive online programma omdat je hier recht hebt op 7 telefonische/online coachsessies van een uur met Yvonne en onbeperkte e-mailcoaching van 2 maanden na aankoopdatum.

Wanneer begint de training?

Zodra de betaling is afgerond ontvang je direct de inloggegevens in je mailbox en kun je direct beginnen met de online coachtraining.

Hoe kan ik de training volgen?

Je hebt direct toegang tot alle stappen. Het grote voordeel van deze online coachtraining is dat je het overal kunt volgen zelfs als je in het buitenland bent. 

css.php