Online training Jezelf voor Elkaar bij je scheiding

 

Neem contact op

“Ik ben heel blij dat ik de online training van Yvonne heb gevolgd. Ik zat helemaal vast na mijn scheiding, ik was boos op mijn ex en ik had geen idee hoe ik verder moest alleen met 2 kleine kinderen. Ik was alleen maar bezig om alle ballen in de lucht te houden en er was geen tijd voor mezelf over. Ik was door alle stress een echte ploetermoeder geworden. Door het volgen van deze online training van een scheidingscoach heb ik meer zelfvertrouwen, weet ik wie ik wil zijn, heb ik minder last van emoties, is er minder ruzie met mijn ex, kan ik weer genieten van leuke dingen. Ik heb echt een nieuwe start gemaakt samen met mijn kinderen.”

Moeder van 2 jonge kinderen 

 

 

“Ik red me wel” zei ik tegen iedereen. Maar als ik heel eerlijk ben zat ik goed in de knoop met mezelf na mijn scheiding. Ik was gestresst en er was onenigheid over alles met de andere ouder. Ik vond het afgrijselijk dat mijn kinderen ineens in een ander gezin opgroeiden en ik ze niet meer iedere dag zag. Ik had enorme moeite met alleen zijn. Ik vond het lastig om overal ineens alleen voor te staan. Ik kon er niet tegen dat mijn ex verliefd stond te doen naast het sportveld. Toen ik het webinar van Yvonne keek schoot ik een paar keer vol omdat het zo herkenbaar was wat ze zei over ploeteren en de hele dag bezig zijn met alle ballen in de lucht te houden. Het is fijn om te horen dat je niet de enige bent die dit overkomt. 

Ik ben heel blij dat ik online training ‘Jezelf voor Elkaar bij een scheiding’ van Yvonne heb gevolgd. Er zijn heel veel kwartjes gevallen tijdens deze online training. De training bestaat uit 7 stappen en geeft veel inzichten in alles waar je mee worstelt na een scheiding. Ik vond het heel verhelderend om eerst een filmpje te kijken en daarna de oefeningen te maken. Ik heb alle werkbladen uitgeprint en heb ze netjes in een map gedaan. Nu heb ik mijn toekomstplan. Door de vragen en opdrachten kwam ik er achter wie ik ben en wat ik wil. Dat geeft me een vertrouwd gevoel over mijn toekomst. Daar komt vanzelf ook weer een leuke partner bij daar ben ik van overtuigd.

Door het volgen van de training ben ik vrolijker, pieker ik niet meer, weet ik goed wat ik wil, ben ik een betere ouder, ben ik weer aan het sporten, doe ik weer leuke dingen met de kinderen en geniet ik daarvan, is mijn zelfvertrouwen veel groter, is de communicatie met mijn ex-partner en haar partner beter en raak ik niet meer in de stress als er iets gebeurd tussen ons als ouders. Ik weet nu wat belangrijk is en wat niet belangrijk is en dat geeft rust. 

Ik raad iedereen aan om deze online training te volgen om sneller weer lekker in je vel te zitten na je scheiding.

vader van 2 kinderen

 

 

Online training jezelf voor Elkaar bij je scheiding

We willen allemaal liever geen pijn en verdriet voelen. Daar vluchten we vaak van weg. We willen gelukkig zijn en plezier hebben in plaats van negatieve emoties. Maar hoe je dat voor elkaar krijgt na een scheiding is een hele zoektocht. We schamen ons vaak om toe te geven dat we last hebben van depressieve of eenzame gevoelens. We zeggen dat het best wel aardig gaat tegen anderen omdat we het moeilijk vinden om te zeggen dat het niet goed gaat.

Het is heel menselijk dat je na een scheiding je een tijdje rot voelt want je hebt te maken met heel veel veranderingen en je bent heel veel verloren. Je kinderen niet meer iedere dag zien is vreselijk en echt iets waar je aan moet wennen omdat het zo tegennatuurlijk is. Het leren alleen zijn en goed gezelschap voor jezelf te zijn zonder dat je krampachtig van alles gaat doen op de dagen dat je kinderen er niet zijn kan een enorme uitdaging zijn.

Vluchten in hard werken, sporten, daten, drinken, uitgaan, Netflixen, chocolade of seks is een tijdelijke oplossing.

Natuurlijk helpt dat even. Maar uiteindelijk komen die nare gevoelens gewoon weer terug.  

Jezelf voor elkaar krijgen met een hulp van een online coach

Ik ben zelf gescheiden in 2008 en het heeft me wel een paar jaar gekost om weer gelukkig te worden omdat ik in het begin ook niet wist hoe ik dat moest aanpakken. We worstelen allemaal met het vinden van balans en geluk na een scheiding. Je bent zeker niet de enige. Ik heb me bewust laten omscholen van private banker naar Life en scheidingscoach omdat ik andere gescheiden ouders wil helpen om sneller gelukkig te worden. Jij hoeft niet langer te ploeteren!

Jij hebt een keuze

Je kunt een grote sprong vooruit maken en de weg naar geluk en rust inslaan door mijn online training te volgen. Ik coach je door 7 thema’s heen en geef je mijn meest waardevolle lessen. Ieder thema bestaat uit een filmpje met uitleg en tips en je maakt daarna de opdracht die jou direct inzicht geven in wie je bent en wat je wilt. Na de 7 stappen heb je eigen toekomstplan geschreven en ben je ook gestart met het uitvoeren in de praktijk. Zo makkelijk kan een nieuwe start maken zijn!

Meer lezen? Druk op de rode button. 

Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Kranenburgweg 142
2583  ER Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php