Gelukkig worden na je scheiding?

Download hier de eerste 60 pagina's van het boek Nieuwe start na je scheiding

*je ontvangt ook mijn e-mails om te genieten en weer gelukkig te worden na je scheiding. Geen SPAM alleen waarde want ik houd ook niet van spam. Je kunt je altijd uitschrijven.

Wat gaat dit 1e deel van mijn boek jou opleveren?

Je ontvangt de eerste 60 pagina’s van het boek ‘Nieuwe start na je scheiding’ direct in je mailbox. Check je spambox als je na een paar minuten geen e-mail hebt ontvangen in je inbox.

Dit zeggen lezers en scheidingsexperts over mijn boek!

De kracht van dit boek zit hem in de tips en oefeningen: die zijn behalve praktisch, bekrachtigend en inspirerend, ook realistisch en confronterend.

Het boek helpt je stap-voor-stap bij het maken van een nieuwe, vitale start na je scheiding. Als ouder is dat niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je kinderen. Als jij zelf in staat bent de draad weer op te pakken, dan werkt dit door op vele vlakken – waaronder in je gezin.

Ik raad iedere gescheiden ouder aan om ‘Een nieuwe start na je scheiding’ te lezen.

Yvonne biedt door het schrijven van dit boek een praktische handleiding aan iedereen die na een echtscheiding de regie over zijn eigen leven weer wil herpakken.

Het boek staat boordevol waardevolle oefeningen inspirerende quotes en ondersteunende voorbeelden.

Yvonne neemt je als het ware ‘aan de hand’ op weg naar een nieuw toekomstperspectief. Ze schroomt niet om haar eigen scheidingservaring te delen met de lezer. Yvonne heeft een vlotte pen van schrijven.

Je krijgt niet de eerste 5 máár de eerste 60 pagina’s van het boek in je mailbox als je je nu aanmeldt.

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches