Privacy- en cookieverklaring Jezelf Voor Elkaar 

Jezelf Voor Elkaar zorgt ervoor dat jouw gegevens privé blijven. Uiteraard houdt Jezelf Voor Elkaar zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacy- en cookieverklaring kun je lezen welke gegevens Jezelf Voor Elkaar verwerkt wanneer je gebruik maakt van haar diensten of de website bezoekt, waarom Jezelf Voor Elkaar dat doet, wie er toegang heeft tot jouw gegevens en wat je rechten zijn.  

Goed om te weten: het kan voorkomen dat Jezelf Voor Elkaar jouw persoonsgegevens niet direct van jouzelf verkrijgt, maar via een ander (bijvoorbeeld in het kader van een coachtraject).

Verwerkingsverantwoordelijke

Yvonne Soons, handelend onder Jezelf Voor Elkaar, is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van website bezoekers en (potentiële) klanten.  

KvK: 65190114
Adres: President Kennedylaan 19 
2517 JK, Den Haag
Telefoon: 06- 53414166
E-mail: Yvonne@jezelfvoorelkaar.nl

Vragen over deze privacy- en cookieverklaring kan je sturen naar: Yvonne@jezelfvoorelkaar.nl

Persoonsgegevens die Jezelf Voor Elkaar verwerkt

Jezelf Voor Elkaar verwerkt de volgende (categorieën van) persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Bankrekening
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Foto 
  • Gespreksverslagen
  • Inhoud van onze communicatie
  • Inloggegevens voor jouw account 
  • IP-adres en andere gegevens die via cookies worden verwerkt (lees hier meer over onder het kopje “cookies”)

Doeleinden gegevensverwerking

Jezelf Voor Elkaar verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden:

Contact opnemen

Jezelf Voor Elkaar biedt verschillende mogelijkheden om contact op te nemen (bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, contactformulier, oriënterend gesprek, en social media). Om jouw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, dien je een aantal gegevens achter te laten. Denk bijvoorbeeld aan jouw naam, e-mail en telefoonnummer. 

Grondslag: neem je contact op met het doel om een overeenkomst aan te gaan? Dan worden deze gegevens verwerkt onder de grondslag overeenkomst. In alle andere gevallen worden jouw gegevens verzameld op basis van jouw toestemming. 

Ervaringen

Jezelf Voor Elkaar wil graag verhalen van tevreden klanten op haar website kunnen tonen. Op de website wordt jouw foto, naam, functie en recensie getoond. 

Grondslag: toestemming. 

Overeenkomst

Jezelf Voor Elkaar verwerkt jouw gegevens om een overeenkomst aan te kunnen gaan met je (voor personal coaching bijvoorbeeld) en deze ook naar behoren te kunnen uitvoeren. Daarom verwerkt Jezelf Voor Elkaar gegevens zoals jouw NAW-gegevens, bedrijfsnaam, e-mail, geboortedatum, telefoonnummer, gegevens die je achterlaat in een persoonlijk bericht, bank- en betaalgegevens, gespreksverslagen, en overige gegevens om de overeenkomst te kunnen uitvoeren en afhandelen. Het online coachprogramma wordt via een online leeromgeving aangeboden. Wanneer je jouw bestelling hebt afgerond, maakt Jezelf Voor Elkaar een account voor jou aan in deze leeromgeving.

Grondslag: aangaan en de uitvoering van de overeenkomst.

Nieuwsbrief

Via deze website kan jij je aanmelden om elke maand blogs & vlogs van Jezelf Voor Elkaar te ontvangen. Je dient jouw e-mailadres en naam achter te laten, zodat de nieuwsbrief kan worden verzonden. Jezelf Voor Elkaar stuurt aan bestaande klanten ook marketingberichten, tenzij er gebruik is gemaakt van het recht van verzet. Afmelden kan trouwens altijd via de afmeldlink in de nieuwsbrief. 

Grondslag: toestemming en gerechtvaardigd belang.

Bestellingen
Via deze website kun je een bestelling plaatsen (bijvoorbeeld voor het online coachprogramma). Wanneer je een bestelling plaatst, vraagt Jezelf Voor Elkaar om jouw naam, bedrijfsnaam (optioneel), adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens. Je hebt bovendien de optie om een account aan te maken, zodat je in het vervolg gemakkelijker een bestelling kunt plaatsen. Hiervoor verwerkt Jezelf Voor Elkaar de inloggegevens van jouw account. 

Grondslag: aangaan en uitvoeren van de overeenkomst (waaronder het afhandelen van de bestelling wordt begrepen). 

Blogs
Wil je een reactie achterlaten op een blog van Jezelf Voor Elkaar? Dan dien je jouw naam, e-mailadres, bericht en website-url (optioneel) achter te laten. Deze gegevens, behalve het e-mailadres, worden op de website gepubliceerd bij het desbetreffende blogartikel. Wil je jouw reactie op een gegeven moment verwijderen? Neem dan even contact op. 

Grondslag: gerechtvaardigd belang om deze reacties openbaar te maken en te laten staan. 

Social media buttons en websites van derden

Op deze website staan social media buttons van Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube en mogelijke andere links naar websites van derden. Wanneer je op een social media button klikt, kunnen er cookies worden geplaatst. Het privacyreglement van deze derde partij is op de link van toepassing en niet deze privacy- en cookieverklaring. Jezelf Voor Elkaar kan niet garanderen dat deze derden op een veilige manier met jouw gegevens omgaan. Het is daarom verstandig om de privacyverklaringen van zulke derde partijen te lezen, voordat je op een button of link klikt. Je kan hier lezen hoe deze social media platformen omgaan met jouw privacy:

Bewaartermijn

Jezelf Voor Elkaar bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging van jouw persoonsgegevens

Jezelf Voor Elkaar past technische en organisatorische maatregelen toe om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen onrechtmatige toegang. In dit kader zijn diverse maatregelen genomen waaronder encryptie van persoonsgegevens, versleutelde communicatie en behandeling van de persoonsgegevens als zijnde vertrouwelijk. De website van Jezelf Voor Elkaar heeft een geldig SSL certificaat.

Verstrekking aan derden

Jezelf Voor Elkaar gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Jezelf Voor Elkaar geeft gegevens door aan derden in het kader van onze overeenkomst, met jouw toestemming, aan verwerkers, indien Jezelf Voor Elkaar hiervoor een gerechtvaardigd belang heeft, of hiertoe wettelijk verplicht wordt. 

Jezelf Voor Elkaar deelt jouw gegevens met de volgende (categorieën van) verwerkers:

  • Webhosting;
  • Webwinkel software;
  • Online community software; 
  • Nieuwsbrieven-verzender;
  • Betalingsproviders;
  • IT-dienstverleners;
  • Cookieleveranciers;
  • Webinar software;
  • Coachingslocaties;
  • Online boekhoudsoftware.

Met alle verwerkers spreekt Jezelf Voor Elkaar af dat ze zorgvuldig met jouw gegevens moeten omgaan. Jouw gegevens kunnen worden opgeslagen buiten Europa. Jezelf Voor Elkaar doet dit alleen als er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Een modelovereenkomst met aanvullende waarborgen bijvoorbeeld. 

Jouw rechten

Jij blijft de baas over jouw gegevens. Je hebt een aantal privacyrechten:

  • recht op inzage in de persoonsgegevens die Jezelf Voor Elkaar van je verwerkt;
  • recht op rectificatie en aanvulling van jouw persoonsgegevens (in jouw online account kun je trouwens al jouw persoonsgegevens aanpassen);
  • recht op verwijdering van jouw persoonsgegevens;
  • recht op beperking van jouw persoonsgegevens;
  • recht van bezwaar;
  • recht om jouw toestemming in te trekken (op elk gewenst moment);
  • recht op overdracht van jouw gegevens, als dit technisch haalbaar is. 

Als je gebruik wilt maken van jouw rechten, kan je een e-mail sturen naar yvonne@jezelfvoorelkaar.nl. 

Cookies

Jezelf Voor Elkaar maakt op deze website gebruik van cookies en soortgelijke technieken, zoals pixels. Cookies zijn kleine bestanden die een website op het apparaat van een bezoeker plaatst, bijvoorbeeld op een computer, telefoon of tablet. Met cookies kan informatie worden opgeslagen over het websitebezoek of over (het apparaat van) de gebruiker om zo de gebruikerservaring van bezoekers van de website te optimaliseren.

Wanneer jij de website van Jezelf Voor Elkaar voor de eerste keer bezoekt, zie je een cookiebanner. In deze banner kan je aangeven of je toestemming geeft voor het gebruik van cookies die een impact hebben op jouw privacy. Er worden zowel first party cookies als third party cookies geplaatst. 

Jezelf Voor Elkaar maakt gebruik van Google Analytics om het bezoek aan de website te monitoren, met het doel de website waar mogelijk te verbeteren en aan te passen. Jezelf Voor Elkaar heeft Google Analytics in lijn met de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens privacy vriendelijk ingesteld (“Handleiding privacyvriendelijk instellen Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens”), met als gevolg dat Google jouw surfgedrag niet kan herleiden tot jou als persoon. Wil je meer weten over Google Analytics en de cookies die deze service plaatst? Klik dan hier. Wil je liever niet dat Google Analytics jouw gegevens gebruikt? Maak dan gebruik van de opt-out regeling door hier te klikken.  

Met jouw toestemming plaatst Jezelf Voor Elkaar een Facebook pixel. Hiermee kan Jezelf Voor Elkaar gerichte advertenties aan je tonen (“retargeting”) en bekijken hoe effectief deze advertenties zijn, doordat er een gebruikersprofiel bij jouw websitebezoek wordt aangemaakt. Lees vooral even de privacyverklaring van Facebook door. Wil je advertenties van Facebook blokkeren of beperken? Klik dan even hier. 

Cookies verwijderen

Cookies hebben een eigen vervaltermijn. Cookies worden dus vanzelf verwijderd. Wil je cookies voor de vervaldatum gaan verwijderen? De meeste browsers ondersteunen cookies, maar jij kan jouw browser instellen om cookies te weigeren en je kan daarnaast cookies verwijderen wanneer je maar wilt. Meestal kan dit worden gedaan via de ‘voorkeuren’ van jouw browser. De ‘help’-sectie van een browser kan je naar de juiste plek leiden waar je de cookies kunt uitschakelen. Maar let op: als je cookies wist kan je bepaalde opgeslagen informatie verliezen (zoals inloggegevens). Het weigeren of verwijderen van cookies kan er ook voor zorgen dat sommige functies niet meer goed werken op deze website. Wil je graag een stappenplan volgen om cookies te verwijderen? Klik dan hier. 

Klacht indienen

Als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens, laat dit dan vooral weten. Je hebt bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacy- en cookieverklaring

Deze privacy- en cookieverklaring kan door Jezelf Voor Elkaar worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Lees deze verklaring dan ook regelmatig door. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 13 december 2021.



Scroll naar top