Inloggen 'Mijn Account'

Zoek hier
Recente berichten
Categorieën
Archieven

De 7 beste tips om weer gelukkig te worden na je scheiding

“Het wordt beter”

“Alles komt goed”

“Jij wordt weer gelukkig”

Scheiden en nu?

Misschien herken je bovenstaande opbeurende woorden wel. We geven ze allemaal graag aan iemand die in een scheiding zit of net gescheiden is. Niemand ziet die zus, broer, vriend, vriendin of collega graag ongelukkig, toch? Terwijl het heel menselijk is dat je je tijdens een scheiding alles behalve gelukkig voelt. Je hebt verdriet, last van schaamte dat het jullie niet is gelukt om een echtscheiding te voorkomen, een mega schuldgevoel naar je kinderen en je voelt angst voor de toekomst. “Hoe ga ik het in mijn eentje redden?” is de vraag die continu door het hoofd van Miriam schiet waardoor ze maar niet kan stoppen met piekeren.

Scheiden en dan?

Natuurlijk herken ook ik, als ik terugdenk aan mijn eigen scheiding 10 jaar geleden, veel zaken die ik hoor van Miriam. Eerst de jaren waarin je voelt dat er iets niet klopt in je huwelijk maar niet weet hoe je het moet oplossen. Dan de grote chaos als je je partner vertelt dat je op deze manier niet verder wilt, gevolgd door de moeizame gesprekken om te kijken of er toch nog genoeg liefde over is. En uiteindelijk de beslissing om alsnog te scheiden met een nog grotere chaos als gevolg. Deze laatste fase is het best te vergelijken met een snelkookpan, waaruit je verdriet, woede, schuldgevoel en schaamte keihard sissend ontsnappen zonder dat je hier enige vorm van controle over lijkt te hebben. Die cocktail van emoties is zo overweldigend dat je 24/7 bezig bent met je scheiding.

Gelukkig worden na je scheiding

Misschien voel je ook wel iets van opluchting, juist omdat er duidelijkheid is. Maar er is ook veel gedoe door alles wat er moet worden geregeld. En als je dan weer een beetje in rustig vaarwater terecht komt, komen de vervolgvragen. Waar sta je nu? Hoe bouw je jouw eigen leven na de scheiding weer op? En hoe word je weer gelukkig?

Door vallen en opstaan heb ik in de eerste jaren na mijn scheiding geleerd dat je alleen én gelukkig kunt zijn. Natuurlijk niet de hele tijd, maar dat geldt voor niemand. Er ontstaan steeds meer geluksmomentjes die uitgroeien tot een gevoel dat je weer echt kunt genieten van het leven. Dat je weer dankbaarheid voelt en merkt dat er weer balans is. Dus voor Miriam en al die andere vrouwen en mannen die midden in een scheiding zitten of er net een achter de rug hebben: achter de wolken schijnt de zon. Speciaal voor jou. Je wordt écht, écht weer gelukkig. Je moet er alleen zelf wel wat voor doen.

7 ‘Word weer gelukkig na je scheiding’ tips

1. Geluk na je scheiding? Kom jouw emoties onder ogen

Scheiden is een heftige gebeurtenis met veel emoties. Het is verleidelijk om voor, tijdens en na je scheiding hard door te blijven rennen door bijvoorbeeld nog harder te werken. Zolang je maar afleiding hebt, hoef je je emoties niet onder ogen te komen. Totdat je ineens een te hoge bloeddruk of pijn op je borst hebt. Dan blijkt de bodem van de put nog niet diep genoeg, zak je nog verder weg in de shit en is geluk verder weg dan je ooit had kunnen denken. Kennelijk is dit nodig om je te laten inzien dat er nu iets moet veranderen. Je kunt je negatieve gevoelens zoals boosheid, angst en verdriet niet eindeloos parkeren. De parkeergarage is overvol. Er moeten auto’s uit, één voor één. Verzamel alle moed en kom je emoties onder ogen. Persoonlijke coaching bij een scheiding helpt als je merkt dat je een parkeerprobleem hebt en aan de slag wilt om je scheiding te verwerken.

2. Geluk na je scheiding? Weet hoe je er financieel voor staat

Er verandert financieel veel door een scheiding. Zorg dat je dat overzicht krijgt want anders heb je er een zorg bij. Stop met piekeren en zorg voor een overzicht van maandelijkse inkomsten en uitgaven. Houd je geld over of kom je tekort? Neem dan actie en pas indien nodig je uitgavenpatroon aan. Doe je boodschappen in een minder luxe supermarkt of kies het huismerk (dat scheelt echt geld, zeker op maandbasis). Is dit voldoende of moet je verder bezuinigen op andere uitgaven? Zorg dat je niet meer uitgeeft dan er binnenkomt. Je kunt ook meer gaan werken zodat er meer inkomsten zijn. Werken geeft je voldoening, je ontmoet andere mensen en je eigenwaarde krijgt een flinke boost!

3. Geluk na je scheiding? Wees je eigen beste vriend(in)

Vaak zijn we hard voor onszelf. Stel jezelf de vraag als je dat merkt: Hoe zou ik reageren als het een vriend(in) betreft? Vaak zijn we dan milder en tonen we veel meer compassie. Dus zie jezelf als die vriend(in) en wees net zo lief tegen jezelf. Als je ‘s ochtends somber en down wakker wordt is een beetje lief voor jezelf zijn een hele uitdaging. Ik kan je daarbij helpen door praktische mindfulness en zelfcompassie oefeningen. Het is wetenschappelijk bewezen dat je zo jezelf in een betere stemming krijgt.
Blijf niet eindeloos snoozen. Geef jezelf een wekker met wake-up licht cadeau. Je kunt ze zelfs kopen met natuurgeluiden zodat je voortaan met een opkomende zon en het geruis van de zee wakker wordt. Sta dan op en begin je dag met een korte mindfulness of een ademhalingsoefening. Dat kost je hooguit een paar minuten en je bent de rest van de dag een positiever mens.

4. Geluk na je scheiding? Zorg goed voor je lichaam en beweeg

Als je je verdrietig of eenzaam voelt, is het verleidelijk om op de bank te blijven liggen en eindeloos te Netflixen. Natuurlijk mag dat maar als je dat iedere avond of het hele weekend doet, ga je je alleen nog maar zieliger en eenzamer voelen.

Dus maak een afspraak met jezelf dat je iedere dag gaat bewegen. Als we bewegen maakt ons lichaam geluksstofjes aan waardoor we ons beter voelen en we beter ontspannen en beter slapen. Bewegen hoeft bovendien niet veel geld te kosten. Bijvoorbeeld een stevige wandeling in de duinen? Uiteindelijk bepaal jij wat het beste bij je past. Je hoeft echt niet over een half jaar de marathon te kunnen lopen.
Kies iets wat je leuk vindt want dan is de kans groter dat je het ook volhoudt. Ik ben bijvoorbeeld niet van het hardlopen maar wandel iedere dag met de hond op het strand of door het bos en haal zo met gemak 10.000 stappen. Je hebt maar één lichaam dus zorg er goed voor. Niet te veel alcohol, niet roken, genoeg nachtrust en iedere dag even ontspannen door die wandeling, dat stuk fietsen of die yogales dat is goed voor je lichaam en goed om je hoofd tot rust te brengen.

5. Geluk na je scheiding? Verstop je niet

Ik weet dat het niet makkelijk is om alleen naar borrels, diners, verjaardagen en feestjes te gaan net na je scheiding. Maar thuis blijven en niet ingaan op uitnodigingen, maakt dat je je nog eenzamer en zieliger gaat voelen. Daarnaast is de kans groot dat mensen je steeds minder gaan uitnodigen als je niet ingaat op hun uitnodigingen. En dan zit je nog meer aan huis gekluisterd en daar word je niet gelukkiger van. Dus ga ondanks de tegenzin toch in op die uitnodiging voor dat etentje met vriendinnen, die klassenborrel, het feestje van de buurvrouw of de borrel van je werk. Trek wat leuks aan en kom in actie! Alles begint met gewoon doen. Je zal zien dat het steeds makkelijker wordt. Er zijn zo’n 35.000 scheidingen per jaar dus grote kans dat je niet de enige bent die alleen is op dat feestje.

6. Geluk na je scheiding? Verbied jezelf om verbitterd te zijn

Een scheiding is afscheid nemen van iets wat was en niet meer terugkomt. Dat kan heel heftig zijn omdat je in een rouwproces terecht komt. De relatie tussen jullie verandert: je bent niet langer partner, maar blijft wel ouders van jullie kinderen. En dat blijft voor de rest van je leven. Dat is belangrijk voor je kinderen, maar ook voor jezelf en de andere ouder. Als je je scheiding niet goed verwerkt, loop je het risico dat je boos en verbitterd wordt. Je wilt iemand de schuld geven en dat is (dat weet je zeker) de ander. Als die woede blijft, kun je nog jarenlang ruzie maken. Doe dat jezelf en je kinderen niet aan! Start met persoonlijke coaching. Zo wordt jij niet die verbitterde vader of moeder. Dat is namelijk schadelijk voor je kinderen. Want het is niet de scheiding waar kinderen last van hebben, maar de slechte omgang tussen hun ouders. Vergeet niet; jij bent hun voorbeeld gedraag je daar ook naar!

7. Geluk na je scheiding? Durf te genieten van aandacht

Ik weet dat je nog niet bezig bent met een nieuwe relatie, maar dat ‘niet beschikbaar’ neon bord hoeft echt niet altijd aan. Co-ouderschap biedt ook ruimte. Pak die kans om je eigen batterij op te laden. Doe je harnas uit en stap de buitenwereld in als single. Alles wat aandacht krijgt, groeit. Jij dus ook! Sta jezelf toe om weer te genieten van de aandacht die je krijgt. Zie het als therapie voor je ingedeukte zelfvertrouwen. Je zult zien dat je marktwaarde hoger is dan je denkt. Er is niets mis met jezelf een leuke avond gunnen als je kinderen bij de andere ouder zijn. Dus lach, sjans en flirt!

Coaching

We laten ons tegenwoordig coachen voor van alles. Waarom zou je opkrabbelen na je scheiding alleen moeten doen? Scheiden is al eenzaam genoeg.

Zit je nog middenin de scheiding?

Of ben je al een tijd aan het piekeren over scheiden of bij je partner blijven?

Gescheiden en ben je aan het opkrabbelen na deze emotionele rollercoaster?

Mag het wel wat gelukkiger in je leven na de scheiding?

Merk je dat de omgang met je ex-partner stroef loopt?

Scheiden is bijna topsport als je het mij vraagt. Scheiden is geen gebeurtenis in je leven waarna je gewoon weer verder gaat, maar een heel proces waarbij je jezelf opnieuw mag uitvinden. Daarnaast mag je ook werken aan goede omgang en communicatie met je ex-partner als jullie kinderen hebben. Dat is lastig zeker als je negatieve gevoelens en gedachten hebt over de andere ouder.

Persoonlijke coaching

Gun jij jezelf hulp van een gespecialiseerd coach én ervaringsdeskundige? Coaching bij je scheiding, bij het ouderschap na scheiding en zelf weer geluk vinden? Ik help je graag op weg in deze heftige tijd. Neem gerust contact met me op voor meer informatie wat ik voor jou kan betekenen. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Mail naar yvonne@jezelfvoorelkaar.nl of bel naar 06-53414166. 

Online coaching Sterk uit je scheiding 

Op veler verzoek heb ik in coronatijd mijn coach programma ook volledig online gemaakt in een online coachprogramma dat je thuis kunt doen wanneer het jou schikt. Met videolessen, handige werkboeken waar je alle nog een keer rustig na kunt lezen. Spiekbriefjes voor moeilijke momenten. En iedere maand kun je online inloggen het vragenuur en al je vragen stellen. Je hebt een jaar lang toegang tot de online training en de vragenuren. Daarnaast is er een online community waar je 24/7 je vragen kunt stellen of iets kunt delen, maar ook support kunt krijgen van mij en andere cursisten bijvoorbeeld op moeilijke momenten. 

Meer lezen over sterk uit je scheiding? ->

 

Heb je al een keer meegedaan met de gratis online masterclass ‘Nieuwe start na je scheiding’? Klik hier voor de agenda van deze maand en meld je gelijk even aan.

 

 

Meer lezen?

Wil jij de eerste 60 pagina's van mijn boek 'Nieuwe start na je scheiding' lezen zodat jij nu gelijk kunt starten met je nieuwe leven?

9 reacties op “De 7 beste tips om weer gelukkig te worden na je scheiding”

 1. Bedankt koningin Zazi voor de liefde en hulp die je mij en mijn familie hebt laten zien. Je bent inderdaad een moeder en ik ben je eeuwig dankbaar. Mijn naam is Zixin Feng. Dit getuigenis is een van de beloften die ik je heb gedaan en ik hoop dat je het zult zien. Mijn vrouw is mijn leven. Ik hou van haar met alles wat ik heb. Ik gaf haar alles wat ik kon geven en liet haar zien hoeveel ik echt om haar geef. ze was ook erg goed voor mij en onze kinderen. in feite zal ik ons ​​huwelijk omschrijven als een perfect huwelijk, maar alles veranderde in oktober 2021. ze werd onverschillig voor mij en onze zoon. Ik vroeg haar afzonderlijk wat er aan de hand was, maar ze zei niets. Om het lange verhaal kort te maken, ze verliet mij en onze zoon uiteindelijk in januari 2022. Ik werd bijna gek, onze zoon verloor zichzelf. Dit was een zeer verschrikkelijke tijd voor mij. snel vooruit naar vorige week, vertelde ik een collega in mijn kantoor over mijn probleem en hij vertelde me over koningin Zazi, dat zij zijn vriend heeft geholpen en zijn huwelijk in het verleden heeft gered. ik geloof echt niet in spirituele dingen, maar ik besloot haar een proef te geven. Koningin Zazi vertelde me de oorzaak van het probleem en kon binnen enkele dagen een oplossing krijgen. Jongens, mijn vrouw is weer thuis bij mij en onze familie is herenigd. Een paar dagen geleden kwam de dame die het probleem veroorzaakte naar ons toe om haar slechte daden te bekennen en om vergeving te smeken. Mijn familie is je moeder Zazi eeuwig dankbaar. Hier is haar e-mail: queenzazi1000@gmail.com Alsjeblieft jongens, help dit te delen totdat het bij Queen Zazi aankomt en misschien help je ook een vriend daarbuiten.

 2. Mevrouw Christy Walton verstrekt leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar:(christywalton355@gmail.com)

 3. Mijn naam is Loveth Kumar en vandaag voel ik me zo gelukkig omdat ik deel uitmaakt van degenen die gelukkig zijn vanwege de hulp die Dr.Sango voor mij doet, om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en wilde scheiden. Maar toen ik Dr. Sango op internet ontmoette die door zoveel mensen was gepost, besloot ik contact met hem op te nemen, ik legde hem mijn situatie uit, en toen zocht ik hulp, maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij mijn omdat er geen probleem is zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed, hij werkte voor mij, en mijn man kwam na 2 dagen bij me terug, zoals hij beloofde, en we zullen deze vakantie samen doorbrengen. Hier vier ik het omdat mijn man thuis is gekomen en ik ben erg blij met mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal online blijven getuigen omdat Dr.Sango echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Waarom neemt u nu niet contact op met Dr.Sango als u voor uitdagingen in uw relatieleven staat? U kunt contact opnemen met zijn e-mailadres:
  spellspecialistcaster937@gmail.com
  (1) Wilt u dat uw partner u ten huwelijk vraagt ​​en met u trouwt?
  (2) Eindigt je liefde? !!!!! je bedriegen
  (3) Blokkeert je partner je op alle sociale media?
  (4) Verliest uw partner interesse in u? (Echtscheiding of gerechtelijke zaken)
  (5) Wil je dat je liefde groeit?
  (6) Het kan je verloren of verloren geliefde voor een lange tijd herstellen,
  (7) Het kan banden versterken in alle romantische relaties en huwelijken,
  (8) Het kan u helpen uw partner trouw en loyaal aan u te houden,
  (9) Hij kan liefde en vreugde herstellen als een relatie verbroken is, (10) Hij kan ervoor zorgen dat je partner alleen van je houdt,
  (11) Het kan loyaliteit en langdurige liefde tussen geliefden creëren, (12) Krijg onmiddellijk een echtscheidingsbeslissing van uw ex-partner,
  (13) Het kan blijvende liefde scheppen tussen geliefden.
  (14) Het kan je helpen de juiste partner te vinden als je de cyclus van eenzaamheid kunt overslaan,
  15) schulden en schuldeliminatie,
  (16) Koop een huis of een auto in een droom,
  (17) Het kan studenten helpen bij het slagen voor tests/interviews (versterking)
  (18) Wij helpen werkzoekenden,
  (19) Dien onmiddellijk een claim in voor geld, achterstallige betalingen, pensioenen en risico’s
  (20) Win zakelijke wedstrijden, contracten en gokken (alle soorten spellen)
  (21) Moet verlies van eigendom worden verhaald?
  (22) Promotie en beter loon,
  (23) Wil je dat boze geesten je beschermen tegen nare dromen?
  (24) Ben jij een sangoma, een heks, een tovenaar die meer macht wil krijgen?
  (25) Waarom geen geld of minnaars sparen?
  (26) Waarom heb je zoveel vijanden?
  (27) Waarom word je altijd ontslagen?
  (28) Financiële problemen,
  (29) Het onvoltooide werk van sommige dokters komt naar mij toe,
  (30) Pensioenen zijn gratis OPMERKING: We willen u er ook aan herinneren dat dit een oude praktijk was, hoewel niet wetenschappelijk bewezen, maar veel mensen heeft geholpen. Afhankelijk van ieders omstandigheden en omstandigheden kunt u hiervan profiteren. als je hulp nodig hebt, probeer dan contact op te nemen met Dr. Sango via zijn e-mail per post; spellspecialistcaster937@gmail.com

 4. Een grote dank van mij Marie Levi aan DR ISIKOLO voor het helpen van mij om mijn gebroken huis te herstellen. Inconsistentie is aan de orde van de dag geweest in mijn huis en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en mijn vlees gescheurd sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en kwam pas de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest hulp zoeken en kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik heb nooit geweten dat het mogelijk zou zijn, omdat de problemen al twee hele jaren aanhielden. DR ISIKOLO verzekerde me en zei me alleen dat ik hem moest vertrouwen en erin moest geloven dat mijn verlangens werden ingewilligd. Hij repareerde mijn huwelijk met zijn krachtige liefdesreünieband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij mij om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij je kan helpen, want hij heeft geen slechte reputatie. Stuur hem een ​​sms via WhatsApp/Viber: +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

 5. Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het met me uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over Dr Ilekhojie zag, was ik erg blij om hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang spookte, me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kindje samen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn grote hulp en ook het publiek waarschuwen voor deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/Whatsapp +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 6. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Ige Ajayi kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor mij. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ige Ajayi. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348130035939

 7. Getuigenis over hoe ik mijn man terugkreeg. Mijn wereld en mijn leven is terug!!! Na een jaar verbroken relatie heeft mijn man me zonder reden verlaten. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang neerslachtig. (Dankzij een spreukgebruiker genaamd Dr IREDIA), die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukgebruiker. Sommige mensen getuigden dat Hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker, hiv en andere ziekten geneest, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om echtscheiding te stoppen enzovoort. Ik kwam ook een specifieke getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd CINDY, ze getuigde over hoe Hij haar ex-minnaar in minder dan twee dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van Dr IREDIA vallen. Na het lezen van al deze, besloot ik het eens te proberen. Ik nam contact met hem op via e-mail drirediaherbalhome@gmail.com en legde mijn probleem aan hem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, dat mijn man binnen 48 uur bij me terug zal komen. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen…
  Dr IREDIA is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is… Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en oprechte spellcaster om al je problemen voor je op te lossen. Hij is echt en legitiem. Neem contact met hem op via zijn e-mail, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM en WhatsApp-nummer +2347058231269

 8. ik wil getuigen van een krachtige spreukgebruiker die mijn ex-vriend terugstuurt, het begon allemaal toen ik zijn telefoon pakte en een dame hem zag berichten dat ze de vorige keer genoten had en ik hem ermee confronteerde hij was boos en stopte met praten met mij vanaf die dag begon hij zich vreemd te gedragen toen vertelde hij me dat hij me niet meer wilde dat hij van iemand anders houdt ik was zo divers – zei dat ik de hele dag en nacht huilde hij blokkeerde me van zijn Instagram en op de telefoon zodat ik hem niet kon bereiken hem meer dit maakte me verdrietig en huilde nog meer ik zocht online hulp toen ik een opmerking over Dr. Mutaba geweldig werk zag ik nam contact met hem op en vertelde hem over mijn problemen en ik deed alles wat hij me vroeg te doen vertelde hij me na 24 uur mijn ex zal bij me terugkomen, maar ik twijfelde aan hem omdat mijn ex de volgende dag niets meer met me te maken wilde hebben tot mijn grootste verbazing belde hij me op en smeekte me hem nog een kans te geven nu zijn we allebei gelukkig samen allemaal dankzij Dr Mutaba hij kan je ook helpen Dr Muta ba contactgegevens hieronder: greatmutaba@aol.com of voeg hem toe op WhatsApp +234 706 687 0658

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches