Inloggen 'Mijn Account'

Zoek hier
Recente berichten
Categorieën
Archieven

 

Hoe je weer gelukkig wordt na een scheiding

De vele avonden dat ik huilend op de bank zat na mijn scheiding in 2008 kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren. Bridget Jones was er niets bij. Een mislukte moeder was ik. Een moeder die gek werd van de stilte in huis als mijn kinderen bij hun vader waren. In plaats van te genieten van de rust en de tijd voor mezelf lag ik hele nachten schaapjes te tellen, werden de wallen onder mijn ogen alleen maar groter. Ik was alles kwijtgeraakt. Ik was alleen. Dat eenzame gevoel wat ik toen had wil ik echt nooit meer mee maken.

Pas toen ik voor een coach koos leerde ik dat alleen ik daar verandering in kon brengen want ik was 37 jaar en had nog een heel leven voor me. Een leven dat ik zelf mocht invullen al had ik nog geen flauw idee HOE… nu mijn gelukkige gezinnetje er niet meer was. 

Zit jij nu in deze ellendige situatie?

Je bent niet de enige, al voelt dat wel zo weet ik.

“Ik ben niet leuk genoeg, niet goed genoeg, niet aantrekkelijk genoeg en er is niemand voor mij. De rest van de wereld zit gezellig samen met hun gelukkige gezin aan tafel te eten en ik zit alleen.”

Ja ik geef het toe, zo dacht ik 10 jaar geleden ook. Ik vroeg me af: hoe kom ik dat eerste jaar door en hoe word ik weer gelukkig na mijn scheiding? Hoe pak ik mijn leven weer op na een scheiding? Ik herken dezelfde vragen nu van ouders die ik zelf coach tijdens hun scheidingsperiode.

ANGST STAAT GELUK IN DE WEG

Angst kan enorm in de weg zitten zeker in dat eerste moeilijke jaar na je scheiding. 

Angst dat je het niet alleen kunt

Angst dat je nooit meer gelukkig wordt

Angst voor het alleen zijn als je kinderen bij de andere ouder zijn

Angst om financieel niet rond te kunnen komen

Angst om alleen met je kinderen op vakantie te gaan.

Angst om ‘s avonds laat alleen naar huis te rijden en autopech te krijgen

Angst dat je je baan kwijtraakt door alle privé sores

Angst dat je kinderen het leuker hebben bij de andere ouder

Angst dat je kinderen last hebben van de scheiding

Angst dat de nieuwe partner van je ex jouw ouderrol overneemt

Angst dat je nooit meer een nieuwe partner gaat vinden

Waar ben jij bang voor? 

STAP UIT JE ANGST EN IN JE LEVEN

Gezonde angst is goed. Er verandert zoveel in je leven bij een scheiding, spanning en angst hoort erbij. Zeker als er kinderen in het spel zijn. Het is heel menselijk dat het een paar jaar duurt voordat je weer een beetje balans gevonden hebt.

Teveel aandacht aan je angsten geven is niet goed voor jou en je kinderen want dan kan angst je leven gaan beheersen.  

Probeer je focus te veranderen door nu te besluiten dat je je angsten niet meer alle aandacht gaat geven. Hoe je dat doet? Door te beginnen met je aandacht te richten op dat wat er wel goed gaat. Benoem voor jezelf iedere dag wat er goed gaat. Geef jezelf een compliment iedere keer als iets goed gaat. Hoe klein het stapje ook is. Klinkt als een cliché maar het is wel waar; vele kleine stapjes worden grote stappen vooruit.

Ik heb heus nog weleens last van angst. Ik krijg bijvoorbeeld nog altijd ‘zwabberbenen’ als ik een presentatie voor een grote groep mensen geef maar ik doe het wel want ik vind het belangrijker om andere ouders te helpen weer gelukkig te worden na hun scheiding dan te luisteren naar mijn angst.

GELUK BEGINT IN JEZELF

Ik geloof dat jouw geluk niet wordt bepaald door alles wat er om jou heen gebeurt, maar door wat er in jou gebeurt. Ik zie vaak dat mensen afhankelijk zijn van anderen om weer gelukkig te worden. Terwijl het geheim van gelukkig zijn precies andersom is want door gelukkig en blij te zijn met jezelf trek je juist andere leuke en gelukkige mensen aan.

Geluk begint in jezelf

Niet in je relatie, niet in je werk

niet in je geld, maar in JOU

daar begint het

De keuze is aan jou.

Jij kunt iedere dag opnieuw kiezen om dat angstige stemmetje jouw leven te laten bepalen of zelf moedig aan het roer te gaan staan van jouw nieuwe leven. Ik weet wel wat ik jou gun!

LIFE-IS-A-DO-IT-YOURSELF-PROJECT

Ik heb veel gescheiden ouders geholpen de weg in te slaan naar rust en geluk door 3 life-changing besluiten te nemen. Dat kan jij ook! Tijdens mijn online masterclass bespreek ik ze graag met je en ik help je HOE jij dat ook echt voor elkaar krijgt. 

Het is jouw leven. Jouw geluk en het geluk van je kinderen. Iedere dag dat je wacht is een verloren dag. Zonde want je leven raast wel gewoon door. 

Tot snel!

groetjes,

 

Gratis masterclass Nieuwe start na je scheiding

Ik help je graag! Meld je dan nu aan voor mijn gratis masterclass ‘Nieuwe start na je scheiding’ en reserveer je plek. Klik hier om de agenda te checken 

 

Meer lezen?

 

Wil jij de eerste 60 pagina's van mijn boek 'Nieuwe start na je scheiding' lezen zodat jij nu gelijk kunt starten met je nieuwe leven?

10 reacties op “Hoe je weer gelukkig wordt na een scheiding”

 1. Het verheugt mijn hart te weten dat ik iemand heb om altijd naar toe te rennen, ongeacht mijn situatie in het leven. DR OSOBA is een God in een menselijk lichaam die nog nooit iemand in de steek heeft gelaten, want ik ben een levende getuige van zijn goede werken. Ik ben al meer dan 2 jaar gescheiden van mijn vrouw en ik dacht dat ik alles kwijt was totdat ik werd doorverwezen naar DR OSOBA die me hielp om mijn verloren relatie met mijn vrouw binnen 48 uur te herstellen. DR OSOBA heeft een spreuk voor me voorbereid die mijn vrouw terugbracht en nu zijn we herenigd met veel meer liefde en geluk. Wees hier niet sceptisch over, want ik heb het meegemaakt en misschien ben jij de volgende gelukkige die je geliefde binnen 48 uur voor altijd terugkrijgt. Wie je ook bent en hulp nodig hebt, aarzel niet om nu contact op te nemen met DR OSOBA via zijn website: ( DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM ) of via WhatsApp op: +2348107577983 of via zijn e-mail via: DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM en hij doet ook loterijspreuken. Veel succes aan iedereen die dit leest.

 2. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

 3. Mijn man van acht jaar heeft me verlaten. Ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief dat ik door alle stress in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar hulp omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat hij naar huis terugkeert. Ik vond zoveel getuigenissen over Dr. Ilekhojie dat hij zoveel relatieproblemen oploste… Ik was genoodzaakt hem te bellen en hem alles uit te leggen omdat ik veel goede verhalen over hem zag. Hij vertelde me dat mijn man over een paar dagen terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed wat hij opdroeg en gaf alles wat hij vroeg en in precies 3 dagen keerde mijn man uit eigen beweging naar huis en vroeg om zich te verzoenen. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Als je hulp wilt bij je huwelijk, praat dan met Dr Ilekhojie. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

 4. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig.. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om je huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com) Bel of WhatsApp +2348147400259

 5. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

 6. Mijn naam is Motina Nojus, ik woon en werk hier in het UK. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

 7. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om je huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of WhatsApp +2348147400259)

 8. Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het met me uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over Dr Ilekhojie zag, was ik erg blij om hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang spookte, me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kindje samen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn grote hulp en ook het publiek waarschuwen voor deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/Whatsapp +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 9. Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen.
  WhatsApp: +2348147400259
  E-mail: gethelp05@gmail.com

 10. Angelina Brooks

  Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede daden van Dr. Ilekhojie. Ik heb nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo’n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches