Inloggen 'Mijn Account'

Retourbeleid 

Jezelf Voor Elkaar 

Ontbinden (herroepingsrecht) 

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling uit de webshop van Jezelf Voor  Elkaar? Dan kun je de koopovereenkomst soms ontbinden (dit wordt ook wel  ‘herroepen’ genoemd). Op deze pagina legt Jezelf Voor Elkaar je uit hoe je dit kunt  doen.  

KOOPOVEREENKOMST ONTBINDEN 

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Geen probleem, je kunt je  bestelling binnen 14 dagen na ontvangst door jou of een door jou aangewezen  derde, die niet de vervoerder is, ontbinden zonder opgave van redenen (dit is jouw  herroepingsrecht). Ook als je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen, kun je de  overeenkomst al ontbinden. Jezelf Voor Elkaar wacht dan wel met terugbetalen  totdat Jezelf Voor Elkaar het product heeft ontvangen, of totdat jij bewijst dat je  het hebt teruggestuurd (afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt).  

Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, kan je het modelformulier voor  ontbinding / herroeping invullen. Je kan Jezelf Voor Elkaar ook op een andere  manier laten weten dat je jouw bestelling wilt ontbinden. Je kan bijvoorbeeld  mailen naar yvonne@jezelfvoorelkaar.nl of een brief sturen (naar Jezelf Voor  Elkaar, President Kennedylaan 19, 2517 JK in ‘s-Gravenhage) waarin je aangeeft  gebruik te willen maken van jouw herroepingsrecht. Let er dan wel even op dat je  dezelfde informatie verstrekt, als de informatie die op het modelformulier is  opgenomen.  

Nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van jouw herroepingsrecht,  heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen aan Jezelf Voor Elkaar.  Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is  verstreken. Let op: de retourkosten zijn voor jouw rekening. Je dient dus zelf de  kosten te betalen voor het terugsturen van het product naar Jezelf Voor Elkaar.  

Jezelf Voor Elkaar waardeert het als je aangeeft waarom je de bestelling wilt  ontbinden. Hiertoe ben je echter niet verplicht. 

Retouradres 

Stuur het product naar: Jezelf Voor Elkaar | President Kennedylaan 19 | 2517 JK | ‘s Gravenhage | Nederland 

Versturen 

Verstuur je retour op eigen kosten naar het retouradres van Jezelf Voor Elkaar. 

Stap 1: Zorg dat de items goed zijn verpakt. Maak indien mogelijk gebruik van de  originele verpakking. Geef duidelijk aan welk product je wilt retourneren.  

Stap 2: Schrijf of plak het adres van Jezelf Voor Elkaar duidelijk op het pakket en  zorg ervoor dat de oude verzendlabels zijn verwijderd en/of onleesbaar zijn  gemaakt. 

Stap 3: Breng het pakket naar een verzendpunt.  

Versturen kan via elk postkantoor (PostNL, DHL, UPS, DPD etc.) in jouw buurt. Zorg  dat je een verzendbewijs met track & trace code van het verzendpunt ontvangt  en bewaar deze goed totdat het bedrag is terugbetaald op je rekening. Je bent  namelijk zelf verantwoordelijk voor een goede aankomst van de retourzending.  

Uitzonderingen op het herroepingsrecht 

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor de volgende artikelen: 

– digitale hulpgidsen: een aanschaf van een digitale hulpgids kan je niet  meer herroepen op het moment dat de e-mail waarin de hulpgids als  bijlage is opgenomen, is verzonden. Door op “Bestelling plaatsen” te klikken,  stem je in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht; 

– (online) diensten: in het geval van een overeenkomst voor de levering van  diensten vervalt het herroepingsrecht wanneer Jezelf Voor Elkaar de dienst  volledig heeft geleverd en pas met de uitvoering van de dienst is  begonnen, nadat jij jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven en  tegelijkertijd hebt bevestigd dat jij je ervan bewust bent dat je jouw  

herroepingsrecht zou verliezen, indien Jezelf Voor Elkaar de overeenkomst  volledig zou hebben uitgevoerd. 

Retourvoorwaarden 

– Je dient de bestelling binnen de bedenktijd (uiterlijk 14 dagen na ontvangst van  de bestelling) te ontbinden. Valt de 14e dag in het weekend of op een feestdag?  Dan eindigt de bedenktijd op de eerstvolgende werkdag.  

– Producten dienen binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontbonden, te  worden opgestuurd naar het retouradres (zie hierboven, onder kopje  “Retouradres”). 

-Stuur je een deel van de bestelling terug en behoud je het andere deel? Dan  worden er geen verzendkosten terugbetaald. 

– De kosten van de retourzending zijn voor jou. 

– Je mag het product tijdens de bedenktijd alleen gebruiken om het te kunnen  beoordelen. Je probeert het product dus uit zoals je dat in een fysieke winkel zou  doen. Je bent aansprakelijk voor waardevermindering van het product als je het  product gebruikt en dit gebruik verder gaat dan nodig is om de aard, de  kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Zorg er dus voor dat je  netjes met het product omgaat en het product compleet en niet beschadigd is.  Eventuele waardevermindering van het product wordt verrekend met het terug te  storten bedrag, of het product wordt naar je teruggestuurd na betaling van de  verzendkosten. 

Terugbetaling 

Na de dag van ontvangst van je verklaring tot ontbinding, ontvang je binnen 14  dagen de door Jezelf Voor Elkaar ontvangen betalingen terug. Je krijgt het  volledige aankoopbedrag terug en de verzendkosten, met uitzondering van  eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van  levering dan de door Jezelf Voor Elkaar aangeboden goedkoopste  standaardlevering.  

Stuur je een deel van de bestelling terug? Dan worden de verzendkosten niet  terugbetaald. Jezelf Voor Elkaar betaalt je terug met hetzelfde betaalmiddel als  waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Hier zijn voor jou geen 

extra kosten aan verbonden. Jezelf Voor Elkaar mag wachten met terugbetalen  totdat Jezelf Voor Elkaar het product heeft ontvangen, of totdat jij bewijst dat je  het hebt teruggestuurd (afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt).  

Ik heb een product in de sale gekocht. Geldt het  herroepingsrecht ook voor mij? 

Ja, ook als je een product in de sale hebt gekocht kun je de bestelling binnen 14  dagen na ontvangst ontbinden.  

Modelformulier voor ontbinding / herroeping  klik hier om het Modelformulier voor ontbinding / herroeping te downloaden. 

Meer info? 

Als je nog vragen hebt, kun je altijd een e-mail sturen naar 

yvonne@jezelfvoorelkaar.nl of het contactformulier invullen. Jezelf Voor Elkaar  streeft ernaar om jouw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches