Kinderen en scheiden

 

Wil je liever gelijk een gratis oriënterend gesprek? Neem contact met me op.

06 - 53 41 41 66

“Yvonne heeft me leren kijken en luisteren naar mijzelf. Ze is een objectief en betrokken coach die naast de coachvraag ook met jou op het moment van gesprek bezig is. Hierdoor kreeg ik rust.”

Moeder 

Kinderen en scheiding

Ik praatte veel over de ander toen ik in scheiding lag 10 jaar geleden. Ik zie dat ook vaak bij de ouders die ik coach. We praten graag vaak en veel over onze ex, zeker als we net gescheiden zijn. Herken je dat dat je tot in detail benoemt wat de ander allemaal niet goed doet of hoe slecht deze situatie voor de kinderen is? Dat je alles al hebt geprobeerd maar niets helpt? Als hij of zij nu maar zou veranderen of beter naar je zou luisteren, dan komt alles goed.

Herken je dit wellicht ook?

Jij wilt het allerbeste voor je kinderen maar dan moet de ander wel meewerken.

Je bent klaar met alle frustraties en je wilt nu succes in plaats van nog meer stress?

Hoe zou het voor je zijn dat de ander voortaan wel meegaat in wat jij graag wilt?

Dat kan!

Door persoonlijke coaching van mij ga jij als een pro communiceren in de stijl van de ander waardoor jij voortaan altijd krijgt wat jij wilt; het allerbeste voor je kinderen. En een stressvrije omgang met je ex zonder conflicten.

Wil je gelukkige kinderen in plaats van je zorgen maken over je kinderen?

Bel me direct op 06-53414166 voor een gratis oriënterend gesprek.

 

Ja ik wil koffiedrinken op het strand met Yvonne

 

Ouderschap na scheiding

Je kunt wel ex-partners worden maar je blijft samen ouders van jullie kinderen. Ik begrijp heel goed dat het lastig voor je kan zijn om de ander nog te moeten zien en met elkaar in gesprek te blijven juist omdat er zoveel voor de kinderen moet worden geregeld.

Ik weet als geen ander dat dit soort gesprekken lastig zijn. Zeker als je gekwetst bent door je (ex)-partner. Hierdoor beland je samen snel weer in ruzietjes en meningsverschillen. Of erger; conflicten waarbij jullie als ouders lijnrecht tegenover elkaar staan. Heel vervelend voor jullie maar zeker voor jullie kinderen. Die houden van jullie allebei, van papa en van mama.

Niet alle praktische vragen worden opgenomen in het ouderschapsplan. Wat te denken van:

  • Hoe komen de vergeten sportspullen van het ene huis naar het andere huis?
  • Hoe zorgen we dat we elkaar als ouders wel informeren maar niet met elkaars leven bemoeien?
  • Hoe maak ik afspraken over de rol van de nieuwe partner van mijn ex in de opvoeding?

Hoe je het went of keert het draait om jullie flexibiliteit

en jullie communicatie als ouders.

 

 

Ben jij bang dat je kinderen lijden onder de scheiding? Of baal je van jullie slechte relatie als ouders?

Hoe zou het voor je zijn als jij van mij de praktische tools krijgt en communicatietechnieken leert zodat jullie weer als ouders met elkaar in gesprek gaan zonder ruzie of frustraties, je kind weer blij en gelukkig wordt en jij geen dure rechtszaken hoeft te voeren?

 

Het rotste gesprek met je kinderen

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het rotste gesprek met je kinderen is. Niemand wil zijn kinderen verdriet aandoen. Natuurlijk zie je daar als een berg tegenop. Het is belangrijk om dit gesprek op de beste manier aan te pakken voor je kinderen. Daar kan ik je bij helpen.

Na de eerste shock verdienen je kinderen de beste begeleiding van jullie als ouders. Besef dat hun hele wereld door jullie scheiding op z’n kop staat. Het is heel normaal dat ze boos of verdrietig zijn. Voor een kind is het heel moeilijk om ineens te horen dat ze niet meer met papa en mama samen onder één dak blijven wonen. Ze kunnen niet overzien wat er allemaal gaat veranderen in hun leventje.

Kinderen maken zich vaak zorgen over praktische zaken zoals:

Waar ga ik wonen?

Hoe ga ik dan naar school met al die boeken?

Wanneer zie ik papa of mama weer?

Herkenbaar?

Hoe zou het voor je zijn als je als ouders een stappenplan hebt zodat je zeker weet dat je kinderen geen onnodig verdriet aandoet bij het rotste gesprek en tijdens de scheiding? Je kind kan maar één keer kind zijn.

Download nu direct mijn gratis spiekbriefje!

 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!