Hoe vertel je je kinderen dat jullie gaan scheiden?

 
Als je je aanmeldt voor het Spiekbriefje, krijg je ook gratis tips en inspiratie over scheiden. Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Ontdek hoe je succesvol kunt scheiden en altijd de beste ouder voor je kinderen blijft? Neem contact met me op voor een gratis adviesgesprek.

06 – 53 41 41 66

”Ik heb het spiekbriefje van Yvonne gebruikt tijdens het gesprek met mijn kinderen waarin we hebben gezegd dat wij gaan scheiden. Het was echt een vreselijk gesprek maar ik was blij dat ik de stappen erbij had want anders had ik niet geweten wat ik moest doen toen mijn kinderen boos werden op ons.”

Moeder van 2 kinderen

 

”Ik heb het spiekbriefje van Yvonne gebruikt tijdens het gesprek met mijn kinderen waarin we hebben gezegd dat wij gaan scheiden. Het was echt een vreselijk gesprek maar ik was blij dat ik de stappen erbij had want anders had ik niet geweten wat ik moest doen toen mijn kinderen boos werden op ons.”

Moeder van 2 kinderen

 

Hoe vertel je je kinderen over de scheiding?

Niemand wil zijn kinderen moeten vertellen dat papa en mama gaan scheiden. Het is het rotste gesprek om te hebben met je kinderen. We willen allemaal onze kinderen het liefst vrolijk en onbezorgd zien opgroeien met twee ouders in één huis. Voor kinderen is het vreselijk om te horen dat: “Papa en mama gaan scheiden.” Hun grootste angst komt uit. Het is heel normaal dat ze daar heel boos of enorm verdrietig op reageren. Het uitten van hun emoties is goed al is dat heel moeilijk voor ouders om je kind zo ongelukkig te zien. Het schuldgevoel is enorm.

Natuurlijk zie je op tegen dit gesprek met je kinderen. Maar je weet ook dat dit slecht nieuws gesprek gevoerd moet worden. Belangrijk om dit gesprek zorgvuldig te doen zodat je je kinderen geen onnodig extra verdriet en pijn aandoet.

Mijn spiekbriefje geeft je houvast tijdens dit rotste gesprek. Veel ouders hebben er al dankbaar gebruik van gemaakt. Het spiekbriefje loodst je in 17 stapjes door dit slecht nieuws gesprek met je kinderen heen waardoor je als ouders zeker weet dat je de scheiding op de beste manier meldt en bespreekt met je kinderen.  

Vul je naam en e-mail adres in de linkerkolom in en ontvang ook het spiekbriefje binnen een paar minuten in je mailbox!

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!