online coachprogramma: Sterk uit je scheiding

Jezelf hervinden en je leven weer opbouwen na je scheiding

Ben je aan het einde van je latijn?

Scheiden is een emotionele rollercoaster maar dat had je ongetwijfeld al gemerkt. Heel menselijk dat je ook moe bent van alle ballen in de lucht houden.  Het liefst zou je wel even willen uitrusten in een strandstoel van alles, maar je moet door met je leven. Dat is vaak niet zo makkelijk die lange, eenzame avonden als je je kinderen mist als ze bij je ex zijn. Je toekomst is ineens een groot zwart gat. Hoe ga jij het fundament van je leven na de scheiding weer stevig neerzetten? Heb jij een plan B?

Dit online coachprogramma helpt je niet alleen om weer op te krabbelen na een scheiding maar ook nieuw evenwicht te vinden, waarbij je steeds zelfverzekerder jouw nieuwe leven, zonder je partner, goed inricht en samen goed collega-ouders kunt zijn. Door rust en grip ga je ook weer genieten. Ontspannen ouder, gelukkige kinderen.

Herken jij jezelf hier ook in?

Een scheiding laat vaak een gevoel van leegte en zorgen achter. 

De lange termijn gevolgen

Als je jezelf niet goed herpakt na de scheiding, dan loop je het risico nog ongelukkiger te worden. De zorgen en frustraties lopen verder op, vaak ook tussen jou en je ex. Dat kost niet alleen veel energie die je liever aan jezelf en jouw nieuwe leven besteedt, maar het kan ook schade aanrichten bij de kinderen. 

Leer hoe je zelf een scheiding verwerkt én die nieuwe start maakt met je kinderen

Door ‘Sterk uit je scheiding’ te volgen, zet jij niet alleen stevig het fundament van jouw nieuwe leven neer als mens en ouder maar ook juist voor je kinderen zodat jullie allemaal weer gelukkig worden na de scheiding.

Online coachprogramma om weer gelukkig te worden na je scheiding.

Dit programma volg je individueel en dus niet samen met je ex-partner.

Optioneel: een besloten FB community met andere cursisten.

Het fundament onder jullie geluk bestaat uit deze bouwstenen:

Module 1: Emotioneel fit

Stand up paddle boarding on a quiet sea with warm summer sunset colors, close-up of legs

Module 2: Communicatie met je ex

Friends talking at cafe table during coffee break. Unrecognizable male and female colleagues discussing business issues, focus on coffee cup with saucer and teaspoon

Module 3: Gelukkige kinderen

summer fun

Module 4: Financieel overzicht

Piggy Bank on money coins on wood table in the public park.money saving financial concept.retro vintage color tone.

Module 5: Met vertrouwen in de toekomst

View to beautiful landscape with beach and sand dunes near Henne Strand, Jutland Denmark

Weer genieten van het leven

Na het online coachprogramma heb je niet alleen alle bouwstenen, maar heb je ook die  nieuwe start gemaakt. Je ervaart een nieuw evenwicht, waarbij je geniet van jouw nieuwe leven en je rol als collega-ouder met zelfvertrouwen vervult.

Hoe ziet het online coachprogramma eruit?

Na aankoop kun je direct starten met het online coachingsprogramma.
De cursus bestaat uit 5 thema’s die bestaan uit videolessen, online vragenuren, werkopdrachten, spiekbriefjes en tiplijsten. 

Videolessen

Elk thema bestaat uit 5 of 6 videolessen waarin de materie duidelijk en doelgericht wordt uitgelegd.

Werkbladen

Je ontvangt per thema een duidelijk en makkelijk printbaar werkboek met opdrachten en extra informatie over de onderwerpen.

Vragenuur met Yvonne

1 keer per maand een live vragenuur met scheidingscoach Yvonne dat online zal plaatsvinden. met andere deelnemers.

Spiekbriefjes

De superhandige spiekbriefjes kun je printen en bij je houden, mocht je in een moeilijke situatie belanden.

Tiplijstjes

Handige tips die je helpen om bijvoorbeeld goed te communiceren met je ex.

Community

Toegang tot de besloten online community van Jezelf voor elkaar voor contact met andere cursisten .

BONUS tijdelijk nu 3 toffe bonussen

+ Rust in je hoofd training (ook geschikt voor je kinderen) + Gesigneerd boek 'Nieuwe start na je scheiding' + E-book ‘Daten na scheiding’ (met tips voor online daten en een stappenplan voor voorstellen van je nieuwe partner aan je kinderen)

Persoonlijke begeleiding

Loop je best vaak vast in de communicatie met je ex? Heb jij specifieke situaties met je kinderen waar je wel extra begeleiding kan gebruiken? Je kunt bij het online coachprogramma ook een 1-op-1 online coachsessie aan van 1,5 uur boeken.

Voorbeelden van cursisten:

Jij verdient een leven vol geluk met een mooie toekomst voor jou en je kinderen.

Over Yvonne Soons

Ik ben geworden waar ik zelf tevergeefs naar gezocht heb tijdens mijn scheiding in 2008. Een coach die ouders in scheiding helpt om beter te communiceren met de andere ouder, zelf weer gelukkig te worden, een goede work-life balans te krijgen en de allerbeste ouder voor hun kinderen te zijn na een scheiding.

Wat anderen zeggen

“Ik ben heel blij dat ik de online training van Yvonne heb gevolgd. Ik zat helemaal vast na mijn scheiding, ik was boos op mijn ex en ik had geen idee hoe ik verder moest alleen met 2 kleine kinderen. Door het volgen van deze online training van een scheidingscoach heb ik meer zelfvertrouwen, weet ik wie ik wil zijn, heb ik minder last van emoties, is er minder ruzie met mijn ex, kan ik weer genieten van dingen van leuke dingen met mijn kinderen."

Moeder van 2 jonge kinderen

"Door het volgen van de training ben ik vrolijker, pieker ik niet meer, weet ik goed wat ik wil, ben ik een betere ouder, ben ik weer aan het sporten, doe ik weer leuke dingen met de kinderen en geniet ik daarvan, is mijn zelfvertrouwen veel groter, is de communicatie met mijn ex-partner en haar partner beter en raak ik niet meer in de stress als er iets gebeurd tussen ons als ouders. Ik weet nu wat belangrijk is en wat niet belangrijk is en dat geeft rust. "

Vader van 2 kinderen

"Door de handvatten die je leert bij de cursus gaan de scherpe randjes ervan af. Ik weet zeker dat er voor elke situatie een weg is te vinden in de cursus om er beter uit te komen en jezelf een leuk en gezellig leven te geven. Dat voelt voor mij echt als een cadeau. De cursus kon ik helemaal in mijn eigen tempo volgen. Dat geeft rust omdat er geen druk achter zit en het is met een onregelmatige baan die ik heb erg fijn om zelf tijd in te plannen hiervoor.
Ik zie de cursus van Yvonne ook als een zeer waardevolle investering in de toekomst van mijzelf en voor mijn kinderen. Je bent niet de enige en het is heel fijn om met anderen ervaringen te delen, die jouw situatie herkennen en goede tips kunnen geven.

Jorien, moeder van 2 kinderen

Start nu met het online coachprogramma!Online coachprogramma

€447

Prijs is incl. 21% BTW


Online coachprogramma + privé coaching

€647

Prijs is incl. 21% BTW

Veelgestelde vragen

Dit online coachprogramma is geschikt voor mannen en vrouwen waar een scheiding speelt of al langer gescheiden zijn en graag weer geluk en rust willen ervaren in hun leven na de scheiding. Dit online coachprogramma helpt jou om jezelf weer terug te vinden na deze emotionele rollercoaster. Maar ook een stevig fundament onder jouw nieuwe leven te zetten, zodat je weer zelfverzekerd als mens en als ouder het leven na je scheiding in kan richten.

Het online coachprogramma is beschikbaar. Daarna direct na aankoop krijg je toegang tot het online coachprogramma.

De privé coaching is voor iedereen geschikt die graag wat extra begeleiding zou willen en/of specifieke situaties heeft waar hij/zij graag hulp bij wil hebben van scheidingscoach Yvonne Soons.

Na aanschaf heb je een jaar toegang tot het gehele online coach programma en de online vragenuren. 

Het online coachprogramma kun je helemaal in je eigen tempo volgen, waar en wanneer je wilt. Je bent als je alle opdrachten goed wilt uitvoeren en de adviezen opvolgt ongeveer 6 maanden bezig. 

Heb je nog een andere vraag?

Ik reageer binnen 2 werkdagen op de gestelde vraag.

Scroll naar top
Jezelf Voor Elkaar draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches