Succesvol scheiden

 

Neem contact op

Dit coachtraject van 4 maanden heeft me heel veel RUST opgeleverd. Ik ben verlost van de last op mijn schouders. De donderwolk boven mijn hoofd is weg. Ik kijk anders naar mijn kinderen en naar hun vader. Ik geniet weer van het leven zelfs van de kleine dingen. Ik ben assertiever geworden en kan nee-zeggen zelfs op mijn werk valt dat collega’s op.

Ik raad iedereen die gaat scheiden dit coachtraject aan. Ik weet zeker dat als ik dit coachtraject eerder had gevolgd bij Yvonne dat de scheiding makkelijker was verlopen en ik eerder aan mezelf had gedacht en eerder zelf weer had kunnen genieten!

Moeder van 2 peuters

“Via mijn werk kwam ik contact met Yvonne. Ik zat er helemaal doorheen. Ook was ik sceptisch na het gratis oriënterend gesprek of Yvonne mij wel echt kon helpen maar ik wilde ook rust en de scheiding verder afronden dus ik heb JA gezegd tegen een coachprogramma. De manier waarop ik praatte met mijn ex zorgde er niet voor dat we tot afspraken kwamen dat was een belangrijk inzicht voor mij. Door de praktische aanpak van Yvonne kon ik ook eerst de gesprekken met haar oefenen. En ik zag gelijk het resultaat omdat het beter ging in gesprekken met mijn ex want er was steeds minder ruzie. En er kwamen steeds meer afspraken op papier. Dat was me nooit alleen gelukt. Yvonne heeft me ook laten inzien hoe ik beter voor mezelf kan zorgen in stress situaties, ik probeer nu bewust iedere dag naar buiten te gaan en gezonder te eten.”

Vader van 2 jongens

Succesvol scheiden door persoonlijke coaching

Scheiden en hoe verder?

Scheiden of uit elkaar gaan met kinderen doe je echt niet even. Dat is een heel proces. Het eerste dat door je hoofd schiet is “Hoe ga ik het alleen redden?” Er moet echt een heleboel geregeld worden en er komt veel op je af. Het is heel menselijk dat je emoties alle kanten opschieten.

Het is een hele uitdaging om ondanks alles positief in het leven te blijven staan, te blijven presteren op je werk, je kinderen te begeleiden en ook nog een beetje goed voor jezelf te zorgen. Je hebt ook tijd en ruimte nodig voor jouw verdriet en om te werken aan jezelf en jouw nieuwe toekomst samen met je kinderen.

Neem contact met me op voor een gratis orienterend gesprek op 06- 53 41 41 66.

 

Persoonlijke ontwikkeling in 3/4 maanden coaching

Netjes uit elkaar gaan als partners en verder gaan als ouders van jullie kinderen is wat je graag wilt voor jezelf en jullie kinderen. Dat kan! Stap voor stap help ik je op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en het belang van jullie kinderen in alle beslissingen voorop te stellen. Het resultaat is meer begrip voor jezelf en de andere ouder. Daarnaast help ik je hoe jij zelf weer gelukkig wordt na een scheiding door te werken aan een toekomstplan voor jezelf met je kinderen.

Je werkt tijdens het coachprogramma aan jezelf, jouw verwerkingsproces én jouw toekomstplan zodat je sneller weer lekker in je vel zit.  

We werken met een maandelijks thema dat centraal staat in een coachsessie van 2-3 uur. Daarnaast krijg je onbeperkt telefonische en online coaching & counseling van mij.  

 

Persoonlijke ontwikkeling op het gebied van:

  1. Emoties: Je kunt weer normaal met de andere ouder omgaan zonder dat hij/zij je nog raakt.
  2. Communicatie: je kunt weer praten met de andere ouder waardoor er nooit meer stress en strijd ontstaat bij contactmomenten.
  3. Conflicthantering: je kunt compromissen sluiten waardoor er geen ruzies of conflicten ontstaan.
  4. Kinderen: je kunt je kinderen de beste begeleiding geven waardoor ze later terugkijken op een fijne jeugd ondanks de scheiding van hun ouders.
Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Kranenburgweg 142
2583  ER Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL25ABNA0419831630
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL174958778B02

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php