Succesvol scheiden

 

Neem contact op

Dit coachtraject van 4 maanden heeft me heel veel RUST opgeleverd. Ik ben verlost van de last op mijn schouders. De donderwolk boven mijn hoofd is weg. Ik kijk anders naar mijn kinderen en naar hun vader. Ik geniet weer van het leven zelfs van de kleine dingen. Ik ben assertiever geworden en kan nee-zeggen zelfs op mijn werk valt dat collega’s op.

Ik raad iedereen die gaat scheiden dit coachtraject aan. Ik weet zeker dat als ik dit coachtraject eerder had gevolgd bij Yvonne dat de scheiding makkelijker was verlopen en ik eerder aan mezelf had gedacht en eerder zelf weer had kunnen genieten!

Moeder van 2 peuters

 Via mijn werk kwam ik contact met Yvonne. Ik zat er helemaal doorheen. Ook was ik sceptisch na het gratis oriënterend gesprek of Yvonne mij wel echt kon helpen maar ik wilde ook rust en de scheiding verder afronden dus ik heb ja gezegd tegen een coachprogramma.

De manier waarop ik praatte met mijn ex zorgde er niet voor dat we tot afspraken kwamen dat was een belangrijk inzicht voor mij. Door de praktische aanpak van Yvonne kon ik ook eerst de gesprekken met haar oefenen. En ik zag gelijk het resultaat omdat het beter ging in gesprekken met mijn ex want er was steeds minder ruzie.

 

Er kwamen steeds meer afspraken op papier. Dat was me nooit alleen gelukt. Yvonne heeft me ook laten inzien hoe ik beter voor mezelf kan zorgen in stress situaties, ik probeer nu bewust iedere dag naar buiten te gaan en gezonder te eten.”

Vader van 2 jongens

Succesvol scheiden door personal coaching 

Scheiden en hoe verder

Het hoge woord is eruit misschien net pas uit. Jullie gaan scheiden. Of jullie liggen in scheiding. Scheiden en hoe ga je dan verder als ouders zonder dat jullie partners zijn en niet meer samen in één huis kunt wonen met je kinderen. Uit elkaar gaan als je samen kinderen hebt, doe je echt niet even. Daar gaat vaak een langere tijd van relatieproblemen of ongelukkigheid aan vooraf. 

 De reden tot scheiding kan extra pijn doen zeker als er een ander in het spel is. Het is heel normaal dat je emoties alle kanten opschieten. Je herkent de ander niet meer (maar jezelf waarschijnlijk ook niet). Je hebt geen tijd om even bij te komen van de eerste shock want er moet veel geregeld moet worden. Je moet het moeilijkste gesprek met de kinderen voeren. Praktisch is er woonruimte nodig en juridische hulp om van partners ex-partners te worden. Maar veel belangrijker is om te bespreke hoe je samen het ouderschap blijft invullen als ouders. En wat daar voor nodig voor jou om dat echt goed te kunnen doen voor jezelf en de kinderen.

Het is een hele uitdaging om ondanks alles positief in het leven te blijven staan, goed te communiceren met je ex-partner, te blijven presteren op je werk, je kinderen te begeleiden en ook nog een beetje goed voor jezelf te zorgen. Dat zijn heel veel ballen om in de lucht te houden. Stress en een laag energieniveau zijn eerder regel dan uitzondering in deze hectische periode van je leven. En waar haal je de tijd en energie vandaan om te investeren in jouw nieuwe toekomst samen met je kinderen. Gelukkige ouder, gelukkige kinderen als je maar wist hoe je dat zonder teveel moeite voor elkaar krijgt. 

 Neem contact met me op voor een gratis adviesgesprek op 06- 53 41 41 66.

 

Rust en geluk na je scheiding 

Door mijn coaching krijg je rust en maak je een frisse nieuwe start na je scheiding en ben je de beste ouder voor je kinderen waardoor jij gaat genieten van de 2e helft van je leven.   

Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Kranenburgweg 142
2583  ER Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php