Succesvol scheiden door personal coaching

Scheiden doet meer met je
dan je denkt

Scheiden en hoe verder?

Het hoge woord is eruit misschien net pas uit. Jullie gaan scheiden. Of jullie liggen in scheiding. Scheiden en hoe ga je dan verder als ouders zonder dat jullie partners zijn en niet meer samen in één huis kunt wonen met je kinderen. Uit elkaar gaan als je samen kinderen hebt, doe je echt niet even. Daar gaat vaak een langere tijd van relatieproblemen of ongelukkigheid aan vooraf.

Coach Yvonne kan je helpen hoe je je een goed samen ouders blijft na de scheiding. Dat gaat je helpen als je na je scheiding weer gelukkig en met een grote glimlach wilt opstaan iedere dag. Maarook bij het vinden van een nieuwe partner want niemand zit te wachten op gezeur met een ex-partner.

Herken jij jezelf hier ook in?

Een scheiding laat een gevoel van leegte en zorgen achter. 

Een mooie toekomst voor jou

Het is misschien nu een uitdaging, maar wat je het liefst wil, is:

Ik coach jou naar een succesvolle scheiding

Ik coach ouders naar een succesvolle scheiding. Ik help je rust te vinden, beter te communiceren en sneller weer gelukkige kinderen te krijgen. Maar het belangrijkste: ik zorg dat je weer tijd en ruimte voor jezelf hebt, zodat ook jij weer gelukkig wordt en je toekomst verder in kan vullen.

Betere communicatie met je ex

Weer gelukkige kinderen krijgen

Meer tijd en ruimte voor jezelf en jouw toekomst

Over Yvonne Soons

Ik ben geworden waar ik zelf tevergeefs naar gezocht heb tijdens mijn scheiding in 2008. Een coach die ouders in scheiding helpt om beter te communiceren met de andere ouder, zelf weer gelukkig te worden, een goede work-life balans te krijgen en de allerbeste ouder voor hun kinderen te zijn na een scheiding.

Wat anderen zeggen

"Dit coachtraject van 4 maanden heeft me heel veel RUST opgeleverd. Ik ben verlost van de last op mijn schouders. De donderwolk boven mijn hoofd is weg. Ik kijk anders naar mijn kinderen en naar hun vader. Ik geniet weer van het leven zelfs van de kleine dingen. Ik ben assertiever geworden en kan nee-zeggen zelfs op mijn werk valt dat collega’s op. Ik raad iedereen die gaat scheiden dit coachtraject aan. Ik weet zeker dat als ik dit coachtraject eerder had gevolgd bij Yvonne dat de scheiding makkelijker was verlopen en ik eerder aan mezelf had gedacht en eerder zelf weer had kunnen genieten!"

Moeder van 2 peuters

Yvonne is een top coach, die je een lastige fase van je leven met een pragmatische aanpak verder helpt. Nog regelmatig denk ik aan de adviezen, die ik kreeg en waarmee ik leerde werken en ik heb er nog steeds baat bij. Yvonne is vriendelijk, professioneel en oprecht. Hands on en praktisch ingesteld, dat sprak mij als ondernemer enorm aan. Haar coachingsruimte heeft fenomenaal uitzicht op de haven van Scheveningen! Ook prettig op lastige momenten!

Moeder van 3 kinderen

"Via mijn werk kwam ik contact met Yvonne. Ik zat er helemaal doorheen. Ook was ik sceptisch na het gratis oriënterend gesprek of Yvonne mij wel echt kon helpen maar ik wilde ook rust en de scheiding verder afronden dus ik heb ja gezegd tegen een coachprogramma. De manier waarop ik praatte met mijn ex zorgde er niet voor dat we tot afspraken kwamen dat was een belangrijk inzicht voor mij. Door de praktische aanpak van Yvonne kon ik ook eerst de gesprekken met haar oefenen. En ik zag gelijk het resultaat omdat het beter ging in gesprekken met mijn ex want er was steeds minder ruzie. Er kwamen steeds meer afspraken op papier. Dat was me nooit alleen gelukt. Yvonne heeft me ook laten inzien hoe ik beter voor mezelf kan zorgen in stress situaties, ik probeer nu bewust iedere dag naar buiten te gaan en gezonder te eten.”

Vader van 2 jongens

Plan een oriënterend gesprek in

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op!

Heb je nog een andere vraag?

Ik reageer binnen 2 werkdagen op de gestelde vraag.

Scroll naar top