Tarieven

 

Neem contact op

“Ik zette mezelf tijdens mijn scheidingsperiode 10 jaar geleden altijd onderaan mijn prioriteitenlijstje en ik had geen toekomstplan, geen plan B. Met behulp van een coach maakte ik mijn plan B, leerde ik hoe ik mezelf op nummer 1 ging zetten zodat ik goed voor mezelf ging zorgen waardoor ik mijn kinderen beter kon begeleiden door deze verdrietige periode. Pas toen kwam er ook echt ruimte om mijn nieuwe leven samen met mijn kinderen op te bouwen. Ik heb ervaren dat rust en balans in je privé en je zakelijke leven 1 van de belangrijkste ingrediënten voor geluk is. Die rust & balans en dat geluk gun ik jou ook.

Ik weet nu HOE je dat bereikt en daarom heb ik me laten omscholen van private banker tot geaccrediteerd Life coach voor gescheiden ouders.”

Koffiedrinken en samen kijken hoe jij weer rust krijgt in deze lastige periode van je leven?

Bel me op 06  – 53 41 41 66 

Tot snel, Yvonne

 

Tarieven

 

Na een vrijblijvend gratis oriënterend gesprek live met een kop koffie op het strand van Scheveningen of telefonisch, doe ik je een voorstel dat is gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Een persoonlijk coach programma is altijd maatwerk.

Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan want betaalt een ‘fixed price’ voor het gehele coachtraject. Ik vertel je de totale kosten direct na het vrijblijvende gesprek.  

Wil je na het gratis oriënterende gesprek toch eerst een losse coachsessie boeken voordat je besluit om in een persoonlijk coachprogramma te stappen? Dat kan!

 

Losse coachsessies 

Uurtarief Particulier: € 100 exclusief 21 % BTW

Uurtarief Zakelijk: € 150 exclusief 21 % BTW

  

Persoonlijke coaching voor, tijdens of na scheiding 

Scheiden is een life event met veel emoties en stress waarin het fijn is om een coach te hebben die je helpt emoties aan te pakken, de deuk in je zelfvertrouwen te herstellen, betere communicatie met de andere ouder te krijgen, je kinderen goed te begeleiden door deze verdrietige periode en je work-life balans te bewaken. Zodat je weer krachtiger wordt als mens, beter slaapt, minder piekert en meer energie overhoudt om te bouwen aan jouw nieuwe leven samen met je kinderen. Een nieuwe toekomst met rust en geluk voor jou en je kinderen. 

Persoonlijke coaching is live in mijn coachpraktijk in Scheveningen en natuurlijk gaan we ook naar het strand. 

Wil je liever op lokatie bij jou in de buurt gecoacht worden is dat ook mogelijk.  

Uiteraard kun je mij buiten onze coachsessies altijd bereiken voor afstemming over een mail, telefoontje of WhatsApp naar de andere ouder of andere zaken die jou bezig houden en waar je even over wilt overleggen. 

 

Online coaching bij scheiding 

Eerst liever zelf aan de slag? Dat kan met mijn online training :

Jezelf voor elkaar bij je scheiding. Klik op de rode tekst voor meer informatie.

Lees hier alles over deze online training. 

Je kunt kiezen uit de basis online training of het all inclusive pakket. 

 

Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Koppelstokstraat 29
2583  CB Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL25ABNA0419831630
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL174958778B02

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php