Gratis Toolkit

 

Als je je aanmeldt voor de Toolkit, krijg je de Toolkit in je mailbox en er een week lang video’s bij. Daarna verwijder ik je e-mailadres weer uit mijn bestand.

Wil je tips en tricks over scheiden en gescheiden zijn, schrijf je dan in voor mijn tips voor nop email. Die ontvang je dan maandelijks in je mailbox.Vanzelfsprekend ga ik uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Vragen?

“De Toolkit ‘Nooit meer ja zeggen als je nee bedoelt’ gedownload en meteen gelezen. Leuk, luchtig en positief geschreven en heel herkenbaar! Ik heb al een afspraak met mezelf want dat is ook een afspraak. Dat vind ik echt hele goede tip. En neem de tijd om nee te zeggen. Ik ga er mee aan de slag!”

Vader van twee jonge kinderen

Gratis Toolkit Nee zeggen inclusief videolessen

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je meer tijd voor jezelf overhoudt?
  • Je NEE kunt zeggen tegen een ander zonder schuldgevoel?
  • Je niet meer bezig bent met hoe andere mensen over je denken?

Vind je het lastig om NEE te zeggen als de ander je iets vraagt en het even niet uitkomt?

Download mijn gratis toolkit “Nooit meer ‘ja’ zeggen als je ‘nee’ bedoelt”. En ontdek hoe je met mijn simpele methode zegt wat jij écht wilt en het leven krijgt wat jij verdient! Je krijgt naast de toolkit ook een videoreeks erbij.

“Deze week alweer een paar keer in mijn valkuil gestapt. Veel te veel dingen opgepakt omdat anderen het niet zo makkelijk doen/zien/begrijpen. Heb ik weer op de blaren mogen zitten!”

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL32KNAB0259844675
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL001978778B77

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
Aangesloten bij: 
css.php

Vergeet je gratis preview van het boek niet!

You have Successfully Subscribed!