Over Yvonne

“Ik was boos en verdrietig 10 jaar geleden tijdens mijn eigen scheidingsproces. Het was super zwaar om alles alleen te moeten doen als werkende moeder met twee kleine kinderen. 

Wat ik zelf graag wilde wist ik niet meer want ik was alleen maar aan het rennen om alle ballen in de lucht te houden.

Inmiddels ben ik 10 jaar verder en heb ik me laten omscholen van private banker tot geaccrediteerd Lifecoach voor gescheiden ouders.

Ik help sinds 2015 andere gescheiden ouders HOE zij rust krijgen en weer gelukkig worden. We verdienen allemaal een zetje.”

Yvonne

 

 

Wil je liever gelijk een gratis oriënterend gesprek? Neem contact met me op.

06 - 53 41 41 66

Life en scheidingscoach 

Ik heb sinds 2015 talloze ouders begeleid bij hun scheiding. Dat doe ik vanuit intuïtie en gesteund met een rugzak vol gecertificeerde methodieken die ik inzet om jou de weg naar geluk en rust te laten inslaan na je scheiding.

Ik ben geworden waar ik zelf tevergeefs naar gezocht heb tijdens mijn scheiding in 2008. Een coach, een buddy en een sparringspartner die ouders in scheiding helpt om beter te communiceren met de andere ouder, zelf weer gelukkig te worden, een goede work-life balans te krijgen en de allerbeste ouder voor hun kinderen te zijn. 

Ik ben Post HBO geaccrediteerd Life en loopbaancoach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik volg ieder jaar intervisie en bijscholing. Inmiddels heb ik de volgende gespecialiseerde opleidingen en cursussen afgerond:   

Gecertificeerd Succesvol Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland

Mindfulness & Zelfcompassiecoaching bij Academie voor Leven

Vitaliteitscoaching bij Civas

Omgaan met (v)echtscheiding bij Sociale Academie Utrecht

ACT-therapeut bij See True ACT-opleidingen

Gesprekstechniek bij Huis van je leven methode

Omgaan met de Stiefcirkel bij de Stiefacademie Nederland 

Bijzonder is dat mijn coaching niet door beide ouders gevolgd hoeft te worden, het werkt ook als één van de ouders zich laat begeleiden. Ook als je al jaren geleden gescheiden bent of nog midden in een (conflict) scheiding zit.

Maak een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak met me als je het écht goed wilt doen voor jezelf en jullie kinderen. Je verdient een nieuwe start na je scheiding. 

Meer weten? Je bent van harte welkom voor een kop koffie op het strand voor een gratis oriënterend gesprek. Bel me voor het maken van een afspraak op 06 – 53 41 41 66. 

Ik help je graag, Yvonne 

 

In de media

Ik ben echt super blij dat er steeds meer aandacht in de media komt voor de impact van scheiden! 

Toen ik de uitnodiging kreeg om hierover te praten in het radioprogramma Dit is de Nacht van NPO1 greep ik die natuurlijk direct aan. Journalist en presentator Willem de Gelder heeft mij geïnterviewd als ervaringsdeskundige en scheidingscoach over hoe ik weer gelukkig ben geworden na mijn scheiding 10 jaar geleden. En welke lessen ik heb geleerd. Beluister hier de uitzending:

 

Mijn bijdrage hoor je terug bij de tijd van 04.00-05.00 en 05.00-06.00

 

 

 

 

Contact

E: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl
T: 06 - 53 41 41 66

Kranenburgweg 142
2583  ER Den Haag

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacy Statement 

Yvonne Soons Lifecoaching

IBAN NL25ABNA0419831630
KVK nummer 65190114
BTW nummer NL174958778B02

Yvonne Soons Lifecoaching © 2017

Volg Jezelf Voor Elkaar
css.php